İşin erbabından , tüm incelikleri , püf noktaları çok güzel bir anlatımla paylaşılmış. İzledikten sonra insana " ben bunu artık yapabilirim " özgüvenini kazandırıyor neredeyse Hazırlayana da , anlatana da teşekkürler . http://www.youtube.com/watch?v=l8ZDYN-Zu1Q
Dostum bu videoyu paylaştığın için teşekkür ederim. gerçekten yapanın da balık tutup incelikleri anlatanında eline yüreğine sağlık. 36 dk lık video ama inan sinema filmi gibi izledim. tekrar teşekkürler
Özkan abi bu videoyu face te izlemiştim, Kadir ustanın gezdiği mekanlar oldukça tanıdık bize gerçekten belgesel tadında, kesinlikle tekneden lüfer avı yapmayı düşünenlerin izlemesi gereken oldukça da keyifli bir video :thumb:
Çoğu usta işin inceliklerini saklar , paylaşmak istemez. Ama Kadir usta sağolsun anlatmış herşeyi . Üstelik yemin hazırlanışdan balığın temizlenmesine ve pişirilmesine kadar Tekne almam lazım en yakın zamanda hihi hihi
Başından sonuna hiç sıkılmadan izledim. Çok güzel bir 36 dakika nasıl geçti anlamadım Paylaşım için teşekkürler
Bence bu konu sabitlenip forumun arka sayfalarında kaybolmamalı. Bundan daha Güzel bir anlatım olamazdı herhalde.Bilmeyen arkadaşlar uzun oltayı hem öğrenmiş oldu,bilenlerde bilgilerini tazelemiş oldu.Hazırlayana da,anlatana da Teşekkürler.Bu arada ustadın kullandığı kaşık ne marka acaba merak ettim !
Murat abi kaşığın markasını söylemiyor ama basit bir çay kaşığından bile bükülerek belli bir form kazandırılarak yapılabileceğini söylemişti.
Evet o bölüme dikkat ettim.Biraz araştırdım Yarvant diye bir kaşık var ona benziyor.Kaşığı daha çok büküp s şekli vermiş gibi...