A dostlar!!!

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında KARAHANLI07 tarafından paylaşıldı.

1. KARAHANLI07

KARAHANLI07 Metin Özgür Doğan

Favori Kamış:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    Favori Makine:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    En İyi Avı:
    dostlarım
    Aldığım istibarata göre Antalya kıyılarında palamut oynaşı varmış.Bu konu hakkında duyum alan varmı?? silikon sahteyi ısırıyormuş?siz ne düşünüyorsunuz?Bu ayda sizce mümkün mü??

2. KARAHANLI07

Favori Kamış:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    Favori Makine:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    En İyi Avı:
    dostlarım
    üyelerin afyonu patlamamış anlaşılan...

3. KARAHANLI07

Favori Kamış:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    Favori Makine:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    En İyi Avı:
    dostlarım
    Bunca zamandır bekledim bir üyenin dahi yaza bileceğini umdum.ama yanılmışım.burada amaç sadece bilgi paylaşmak olmasa gerek.eminimki biyerlerde balik yakalasaydim ve bunu rapor yazsaydim yorumlari ve mesajlari tahmin etmek hicte zor deil...bu zamandan sonra kendimce bir karar aldım.bundan sonra bu guzelim siteyi sadece bilgi toplamak icin kullanıp rek kelime; degil tek hece dahi yazmayacam.bendeki kimine gore dua kimine gore bedduadir.allah herkezin gonlune gore versin.

4. İnan01

İnan01 İnan Köse

Favori Kamış:
    Daiwa Crosscast 2.59 28-84 / Major Craft Skyroad 2.44 7-23
    Favori Makine:
    Shimano Twinpower HG 4000 / Shimano Stradic Ci4 3000
    En İyi Avı:
    Balık
    Metin, bence bu kadar ani karar vermemelisin. Eminim, sizin bolgede konuya hakim birileri cikip evet veya hayir diyecektir. Gun icerisinde konuya mudahil olamamislardir, malum hafta ici ve bircok kisi calisiyordur. Umarim yanlis anlamazsin soylediklerimi. Saglicakla kal.

5. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Metin kardeş, valla biz İstanbuldayız, haliyle palamut oynağı falan göremedik.O yüzdende vakıf olmadığımız bir konuda mesaj yazmadık, malum sizin bölgeden düzenli yazan bir Kadir vardı, o da bu aralar kayıplarda...idk

Dolayısıyla mesajınız kaale alnmadığından değil, muhatap bulamadığından cevapsız kalmıştır.İnan kardeş, gerekli açıklamaları yapmış, bencede öyle kızıp küsmeye gerek yok, sizi her zaman buralarda görmek isteriz.Selam ve sevgilerimizle sağlıcakla kalın.:)

6. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    Burdan antalya kiyilari gözükmüyor :)
    Oynak var(sa)(mis ise) avlayip fotograflamak siz antalyali dostlarimiza düsüyor. Yani bu topike bu trip olmamis zira ben forumda antalyadan sadece 3 kisi biliyorum.

7. rapalacikral

rapalacikral ali

yardımcı olmak isterdim ama ist. dayım.
    bence hemen kızmayın.
    tepkinizi anlıyorum..

8. KARAHANLI07

Favori Kamış:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    Favori Makine:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    En İyi Avı:
    dostlarım
    Sozum antalyada yasayan arkadaslaradır.sizleri tenzih ederim.antalyadan da kadir abimi tenzih ederim.onun is sezonu artik acildi (turizm) digen aradaslara sozum; eminim bir levrek raporu yazaydim sadece resim koyup yollasaydim hemen sorular baslardi...sahte neydi kodu neydi saat kactaydi hangi mevkideydi vs vs.umarim simdi daha iyi ifade etmisimdir.