Aldığım istibarata göre Antalya kıyılarında palamut oynaşı varmış.Bu konu hakkında duyum alan varmı?? silikon sahteyi ısırıyormuş?siz ne düşünüyorsunuz?Bu ayda sizce mümkün mü??
Bunca zamandır bekledim bir üyenin dahi yaza bileceğini umdum.ama yanılmışım.burada amaç sadece bilgi paylaşmak olmasa gerek.eminimki biyerlerde balik yakalasaydim ve bunu rapor yazsaydim yorumlari ve mesajlari tahmin etmek hicte zor deil...bu zamandan sonra kendimce bir karar aldım.bundan sonra bu guzelim siteyi sadece bilgi toplamak icin kullanıp rek kelime; degil tek hece dahi yazmayacam.bendeki kimine gore dua kimine gore bedduadir.allah herkezin gonlune gore versin.
Metin, bence bu kadar ani karar vermemelisin. Eminim, sizin bolgede konuya hakim birileri cikip evet veya hayir diyecektir. Gun icerisinde konuya mudahil olamamislardir, malum hafta ici ve bircok kisi calisiyordur. Umarim yanlis anlamazsin soylediklerimi. Saglicakla kal.
Metin kardeş, valla biz İstanbuldayız, haliyle palamut oynağı falan göremedik.O yüzdende vakıf olmadığımız bir konuda mesaj yazmadık, malum sizin bölgeden düzenli yazan bir Kadir vardı, o da bu aralar kayıplarda...idk Dolayısıyla mesajınız kaale alnmadığından değil, muhatap bulamadığından cevapsız kalmıştır.İnan kardeş, gerekli açıklamaları yapmış, bencede öyle kızıp küsmeye gerek yok, sizi her zaman buralarda görmek isteriz.Selam ve sevgilerimizle sağlıcakla kalın.
Burdan antalya kiyilari gözükmüyor Oynak var(sa)(mis ise) avlayip fotograflamak siz antalyali dostlarimiza düsüyor. Yani bu topike bu trip olmamis zira ben forumda antalyadan sadece 3 kisi biliyorum.
Sozum antalyada yasayan arkadaslaradır.sizleri tenzih ederim.antalyadan da kadir abimi tenzih ederim.onun is sezonu artik acildi (turizm) digen aradaslara sozum; eminim bir levrek raporu yazaydim sadece resim koyup yollasaydim hemen sorular baslardi...sahte neydi kodu neydi saat kactaydi hangi mevkideydi vs vs.umarim simdi daha iyi ifade etmisimdir.