Değerli forum arkadaşlarım, İstanbul Cerrahpaşa Hastanesinde yatmakta olan halamın oğlu için acil A gurubu pozitif (+) kana ihtiyacımız vardır. Kan verebilecek olan arkadaşların bu gece saat 24:00 e kadar acil yardımını rica etmekteyim. Sağlıcakla kalınız. Özcan Ercivan 0536 2284968 Dilek Basar 0543 5338363
benim ve eşimin kan grubu ne yazıkki uyum sağlamamakta ama uyum sağlayan dostlarımızın bu konuda çok hassas davranacakları düşüncesindeyim, hastanıza acil şifalar dilerim,
Çok teşekkür ederim değerli dostum ince düşüncen için. Allah sevdiklerinizle sıhhatli ve mutlu ömür nasip etsin inşallah. Sağlıcakla kalın.
Ozcan Abicim cok cok gecmis olsun.Tez zamanda sagligina kavusmasini temenni ederim.Insallah en kisa zamanda bulunacagina inaniyorum Abicim. Gecmis olsun...
Çok teşekkür ediyorum iyi dileklerin için sevgili kardeşim. Forumdaki arkadaşların ne kadar çok duyarlı ve yardımsever olduklarını bildiğim için bir de buradan şansımı denemek istedim. İnşallah kan gurubu uyan müsait bir arkadaşımız çıkar. Sağlıcakla kal.
Özcan abiyle şimdi görüştüm.Aranan kan bulunmuş.Kendisi şuan nete giremediği için yerine ben yazdım. Tekrardan çok çok geçmiş olsun abi, Allah acil şifalar versin
Özcan abi geçmiş olsun, kan bulunduğuna sevindim. Benim kan grubum uyuyor ama bende şimdi gördüm konuyu balıktan yeni geldiğim için. Bu arada tekrar ihtiyacın olursa 0 533 215 80 19 dan bana ulaşabilirsin 7/24. Tekrardan geçmiş olsun, hastamızada acil şifalar diliyorum.