Herkese merhaba Kısmetse bu senenin ilk avını, ayın 26'sında gerçekleştiriceğim. Abant hakkında fazla bilgimin olduğunu söyleyemem. Orada kullanabileceğim olta düzenekleri, yemler ve çıkan balıklar hakkında bana yardımcı olursanız çok memnun olurum. Ayrıca abant gölünde avlanması yasak olan bir tür varsa veya avlanmam için yapmam gereken herhangi bir işlem; bu konularda da yardımcı olursanız sevinirim. Saygılar
Sevgili Hasan uzun bir müüdet sana Abant konsunda yardımcı olabileceğimizi zannetmiyırum. Zira göl şu an ava kapalı.Eylül ayında yürürlüğe girecek yeni tebliğde yasağın kalkacağından umutluyum.Yasak kalktığında beraber gider avlanırız
Hakan abi bilmiyordum; iyi ki açmışım konuyu. Ne zamandır beri kapalı geçen sene bu zamanlar gittiğimde insanlar balık tutuyordu.
Geçen sene Haziran ayı gibi gölde bulunan Tinca (Kadife Balığı) ların temizlenmesi için yapılan bir bir çalışma amacıyla avlanmaya kapatılmıştı.Çalışmalar nasıl gidiyor bilmiyorum ama umarım iyi netice alınır....
Hakan abi teşekkür ederim Abi yasak kalktığında beraber gitmekten mutluluk duyarım. Ankara'da beraber ava gidevileceğim, tecrübelerinden faydalanabileceğim bir ekibim olsun isterim. Görüşmek üzere