Efsanemi desem,Küçük Devmi desem bilmiyorum,bildiğim şey,ona kavuşmuş olduğumdur. 308 gr ağırlık, 10 kg drag ( 22 Lb ) Turda 56 cm misina sarımı (22 İnch ) Bir çok makinenin yapacağı işi tek başına yapabilecek her şeye sahip bu küçük dev Her balıkçının sahip olması dileğimle, http://www.abugarcia.com/products/reels/low-profile-baitcast-reels/revo/revo-toro-winch
benim de bu çıkrık makinelere çok hevesim vardı ama bir türlü cesaret edemedim. iyi günlerde kullanın.
Orhan abi meşhur Revo Toro Winch'ini görmüş olduk. Bütçeyi ayarlayabilseydim çoktan bir adet getirtmiştim, kısmetse seneye belki bizimde olur. Bereketli avlarında kullan...
Orhan Abi hayırlı olsun çok güzel bir makine.Bunu hangi kamış ile kullanmayı düşünüyorsun? Modifiye ettiğim alarmını deneme fırsatın oldu mu acaba?
iyi gunlerde kullanin Orhan abi. bu abu çikriklarla ilgili çok çabuk disli yeme problemi oluyormus. bakimlarini çok muntazam ve bol gres yagi ile yapmak lazim diye duymustum. hatta geçen gün fransiz forumunda çocugun biri konu açmisti 6 aydan gacur gucur etmeye basladi diye. makinanin içinin resmini koymustu simsiyahti.
Değişik tarzda bir makina kollekksiyona girmiş oluyor ve insana ayrı bir haz duygusu yaşatıyor. Demek ki, teşhis ve tedavi boyutuyla yanlış bir uygulama söz konusu değil. Bir gün, benim Daiwa Megaforce plus 100 ile bir kapıştıralım bakalım. hihi İyi günerde kullanmanızı dilerim.:thumb: :thumb:
Teşekkür ederim Roy tüm makinalarımızın periyodik bakımlarını muntazaman yapıyoruz,son dönemde balata gresi kullanmaya başladık. Rastgelsin.
Tevfik Abim benim kolleksiyon işyerini açınca dağıldı maalesef Baitcast olarak, Abu Garcia silver max - At Çek Abu Garcia C3 - Surf Casting Abu Garcia C4 x 2 - Surf Casting Abu Garcia Revo Toro - Tekneden Sarkıtma DAM Quick power striker x 2 - Surf Casting Shimano Cardiff - Surf Casting Spro Redarc - At çek Vardı şimdi tüm disiplinler için,sadece Abu Garcia Revo Toro Winch var Tevfik Abim Toro Winch'in max.drag 22 Libre,Mega Force Plus 8.8 Libre.Ben de Shimano olsa kapıştıralım diyeceğim ama Şaka bir yana İyi avlarda kullanırız inşallah. Rastgelsin.