Abu Garcia - Ryobi ??

Konu, 'Makineler' kısmında arslantunc tarafından paylaşıldı.

1. arslantunc

arslantunc Tunç Arslan

Favori Kamış:
    Mad D-Fender 3.60
    Favori Makine:
    Shimano Big Baitrunner
    RYOBI ECUSIMA 6000Vi
    60'lık ortaboy makara, 4 rulmanlı, 250m/0,33mm Misina kapasitesi, 5,0:1 yüksek devir oranı, önden kalama

ABU GARCIA ULTRACAST 6000 FD
    6 bilyalı, Devir: 4.9:1, Misina Kapasitesi: 0.30mm/240m - 0.35mm/190m - 0.40mm/140m

Ağırlıklı olarak göletlerde sazan için ve nadiren denizde kullanabileceğim yeni takımım için makina seçiminde son noktaya geldim. Rybi Ecusima 6000Vi için yorumlar çok iyi. Abu Garcia Ultracast 6000 için pek yorum bulamadım. (Netice itibariyle Abu Garcia) Kullanan arkadaşlar varsa, olumlu olumsuz yönlerini yazarsa sevinirim. Saygılar..

2. erhanomer

erhanomer Erhan

Favori Kamış:
    Ryobi Fuji 2.95 - Shimano Catana BX Telespin 2.10 M
    Favori Makine:
    Ryobi Ecusima 6000Vİ - Okuma Trio 40
    RYOBI ECUSIMA makaraların hepsi var ve kullanıyorum. Gerçekten kaliteli ve güzel makineler. Seçmiş olduğun 6000Vİ modeli seni yarı yolda bırakmayacak kadar kaliteli bir makara. O kadar güçlüki ortaboy balıkları çekerken balığı görene kadar oltanın ucunda balık olup olmadığını anlayamadığınız anlar oluyor. Tek eksi noktası yedek parça. Ben 6000Vİ makaramın mekik yayındaki somunu ve vidayı kaybettim firma bana 2 aydan önce gelmez dedi.:) Bunuda göz önünde bulundurmanı tavsiye ederim.

ABU GARCIA makaralar hakkında kullanmadığımdan malesef bilgim yok.