Dün akşam av partnerim Erkanla (forumdan HastaRuH) sahile gidip biraz deniz havası almaya karar verdik tabi ki at-çek yaparak. Çeşitli sahteler ve silikonlar denedik ama sonuç son 2 aydır olduğu gibi gene değişmedi elde var sıfır. idk Deniz çarşaf ve berraktı , gece olmasına rağmen 15-20 metre ilerisi bile net görülüyordu. Öyle ki Erkan'ın misinası patlayarak denizde kaybolan sahtesini bile 5 dakikada bulduk. Genede bizim açımızdan güzel bir gece oldu.20:00-22:30 arasında yaklaşık 2.5 saat kaldık merada. İşin ilginç tarafı aradığımız levreği gene bulamadık ama sahtelere atlayan aşağıdaki aç gözlü minik canavarlar oldu. 1 tane dil balığı bir tanesi ne olduğu belli değil renkli benekli bir minik .ben hani yavrusuna benzettim ama emin değilim . Herkese rast gele..:thumb: NOT: İkiside sağ salim ana kucağına iade . Sağlıcakla kalın ...
bu avda bir anormallik olduğu belli olunca oltamıza atlayacak sıradaki balığı tahmin edemediğimizden erkenden kaçtık bizde mrsparkle
Avatarında kullandığın resme bakarsak yakaladığın balıklar bence gayet normal olanlar.:laughing::laughing::laughing::laughing: hedef balığına ulaşman dileğiyle adaşım, rastgele.reelingreelingreeling
:laughing: sende haklısın galiba abi :laughing: :laughing: . teşekkür ederim .Çok fazla bir beklentim yok en azından bir levro olsa şöyle 2-3 kiloluk yeter bizimkiler 2-3 gram geliyor sahtenin 5/1 i kadar yahu
teşekkür ederim , elinden biraz su mu içsek üstad idk aynı avda iki tane takılınca mesaj alındı deyip avı bırakıp kaçtık arkamıza bakmadan
hihi hihi kadir abininde dediği gibi biraz zoru başarmışsınız sanki ) umarım hedef balığınıza ulaşır ve raporunu bizlere okutursunuz. bol şanslar
evet haklısın ama değişen bişey yok gene boş döndük eve cyrr cyrr evet teşekkür ederim genede hoştu herkese trofe boylar rast gelsin. teşk ederim inşallah onuda yakalayıp , yazma fırsatım olur. :laughing: inşallah allah herkezin gönlüne göre versin..
Üzülmeyin bunları yakalamak levrek yakalamaktan daha zor olsa gerek Hocamada selamlar inşallah birgün levreği bulacak :thumb: Bu arada patlayan misina ile suya giden sahteyi almak için suya girdiyseniz avı sonlandırmanızda yada başka bölgeye geçmenizde fayda olacaktır o gün ordan hayır beklemeyin hihi
aleyküm selam . bizde öyle düşündük selçuk hocam avı sonlandırdık ertesi gün erkan için mesai vardı , bende sabah nöbetten çıktığım için hala yorgundum. en iyisi levrek için sizi takip etmek olacak galiba sizde balık bitmiyor yaz kış.
Kısmet işi Erkan hocam balıkları saydırırken bir ara bende bayram ziyareti yapmak zorundaydım o ara içim gitmesine rağmen İllaki denk gelecektir ama havanın patladığı herkesin kaloriferin dibide sobanın yanında keyif yaptığı ,sobada kestane keyfi yaptığı havada levrek avcısı avlakta olmak zorunda hihi
İsmail abi o meraya gidipte boş dönmekten bıktık, sen en azından canlı balık görmüşsün iki hafta önce en sondaki kayalıklara doğru gidince merdiven gibi biyer var, kamış dikmek için delik açmışlar, orda epey sağlam bir vuruş aldım ama çektiğimde boştu onun haricinde hiçbir canlı yaşadığına dair umudum yok lanet olsun oraya donduğumamı yanayım kurt çıkartırken çektiğim zahmetemi.. Tebrikler..
daha bir vuruş bile alamadık bizde ama alanların duyumunu alıyoruz terk edemiyoruz işte umut fakirin ekmeği Hakanım ne yaparsın. Ama son olur heralde bu o merada..