İzmir fuarındaki gölette yada havuzda işte neyse onda biaraçok sazan vardı inanın fındık kabuğu bile yiyordu hayvanlar o görüntüleri hatırlattı bana
Herkes yanılıyor o balıklar kendilerince Çok sesli yurttan sesler korosu oluşturmuşlar ve kendi dillerince şarkı söylüyorlar..
Aaa bunlar geçen sene Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu kutlayan balıklar değil mi? halen kutluyorlar mı yoksa?
2009 Haziranında, Antalyaya giderken Ankara / Temelli de çektiğim bir video. Yanımızdaki ekmekleri verdik, yetmedi market bulup 10 ekmek daha aldık, çok keyifliydi. Sazanlar oldukça küçük, göl de avlanma yasağında olduğu için olta atmadım. Sonradan duyduğum kadarıyla büyük küçük demeden katliam yapılmış... http://www.youtube.com/watch?v=AqMD4oJcCbk
2009 Haziranında, Antalyaya giderken Ankara / Temelli de çektiğim bir video. Yanımızdaki ekmekleri verdik, yetmedi market bulup 10 ekmek daha aldık, çok keyifliydi Sazanlar oldukça küçük, göl de avlanma yasağında olduğu için olta atmadım. Sonradan duyduğum kadarıyla büyük küçük demeden katliam yapılmış... . selam baybora kardeşim: öncelikle paylaşım için teşekkürler ördeklerde balıklara bişi bırakmıyor hemen ekmeğe saldırıyorlar . balıklarında ilerki zamanda katledilmesine üzüldüm