Ankaralı oltacı arkadaşlar gitsek oraya değer mi?sazan ve turnada son durum nedir?forumda gittiğine pişman olanda var tutanda.bilgilerinizi özellikle yemi ve gölün favori bölgesini paylaşırsanız sevinirim.(EĞER BURADA SAZAN İÇİN UMUT YOKSA ALTERNATİF YER VERİRSENİZ SEVİNİRİM)
Merhaba Gökhan Bey; Ankarada dikilitaş neresi bilmem ama gidenler Kesikköprü barajından hatrı sayılır turnalar alıyorlar. Kurtboğazı barajında da Tatlısu levreği bol diye duyuyorum. İşten fırsatım olsa hem ziyaret hemde keyif amaclı gideceğim...
Dikilitaş yaz sezonunda baya verimli idi sazan yönünden yogun bir şekilde avlanma olunca haliyle büyük balık almakta baya zorlaşıyor dikilitaş a 2009 da iki kez gittik ilk gittigimizde 8 tane yarım ve biraz üzeri sazan aldık 2nci gidişimde ise piknik yapıp gelmek zorunda kaldık bir tane şeş kaza 250 gr lık aldık diğerleri hep jünior yani yazı beklemek lazım . Bana görede de favori bölegeler köprüköy kesikköprü kızılırmak irfanlı çamlıdere canıllı mogan ...vs.
kapalı doğru biliyorsun ama bilen de bşlmeyende gidiyor kendini tutamıyo insan buda kontrollerin gevşekliğinden kaynaklanıyo