duyduğu her sesi anında taklit edebilen bir kuş arkadaşlar gerçekmi yoksa montajmı şaştım kaldım http://www.dailymotion.com/video/xaeruh_duyduyu-her-sesi-anynda-taklit-edeb_animals#from=embed&start=273
valla ben ilk defa izledim biraz önce şaştım kaldım paylaşayım dedim. daha neler göreceğiz yahu allah neler yaratıyor...
yav bu tip şeyler eskidende vardı bizimmi aklımız almıyodu çocuktuk diye-yoksa biz büyüdükte olanımı fark etmeye başladık //// eskiden bi tane kaptan kustomuz vardı yetiyodu yedi cihana dimi ya
İzzet abi kuşun cinsi lir kuşu ve tamamiyle gerçek belgeselini izlemiştim discoveryde. Allahın hikmeti işte gerçekten çok ilginç.
Abi bunun gercek olup olmadigini bilemedim ama buraya geldigim ilk zamanlarda bir hayvanat bahcesine gitmistim ve kargaya benzeyen 2 tane kus bana cok fena kufur etmisti Ben ne dediklerini anlamiyordum ve aptal aptal onlara guluyordum Sonra yerli bir insan beni uyardi : " Sana cok fena kufur ediyorlar" diye
evet doğru diyorsun özcan kardeş eskiden birde medya bu kadar geniş diildi dediğin gibi kaptan custo vardı zevkle izlenirdi
merhaba emrah: doğru diyorsun senin bulunduğun ülke tropik iklim bu tür kuş vs. açısından baya zengin. yahu birde hayvana küfür etmeyimi öğretmişler hayret !!!
E bizde de ilk iş küfür öğretilirya Türkçe filan bilmiyorsa eleman veya kuş. Evrensel bir şey herhalde. Bu arada Kull senin yerinde olsaydım bende ana avrat dümdüz sçverdim valla kimsede anlamazdı
Evet Abi Hatta o kusun fotografini bile cektim (Mahkemeye verecegim ) Ahanda resmi! : Iste bu iki cift kus bana sovdu Abi.Beni yabanci gorduler ve anlamayacagimi dusundukleri icin cok fena kufurler ettiler
Benim elim armut toplamiyorya Ivedigin karate hocasina sovdugu misali bir basladim....Sonra rahatladim Dusunsene ne soyledigini kimse anlamiyor Hem sonra kusa tercume edecek biriside yok... (Tabi bu isin sakasi)
evet uluç bu video bana baya ilginç gelmdi acaba gerçekmi diilmi dedim... nedense sadece konuşma diil matkap sesi etraftan kuş sesi ne varsa playback yapıyo ...