Acaba Nedir,Nedir?

Konu, 'Takım Çantası' kısmında Zeycani tarafından paylaşıldı.

1. Zeycani

Zeycani Yusuf

Öncelikle Merhaba

Şu dönemlerde(okulların kapanmasına az kala)balıkçılık merakım iyice arttı:rolleyes: Yaz aylarında Çankırıda küçük bir derede yem ile avlanıyordum.Dere deyip geçmeyin ben genelde o bölgedeki kasna ve sirazları avlıyorum ama orada çok büyük balıklarda var 1,5 kg 2 kg.Benimde merakım burda kat kat arttı zaten.Bu bölgede spinning denemek istiyorum ama dere sonuçta öyle büyük mevlalar ödemek de istemiyorum.Kamış büyük olmasın kullanışlı olsun.Bu durumda hangi olta kamışı hangi olta makinesi kullanırım??:) :)

Şöyle bir durumda var baktım spinnig le olmadı sistemi değiştirip kamışa yem takıp yemle avlanmakta mümkün mü?:D :D :D

Tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum,teşekkürler:) :)

2. bekir arslan

bekir arslan bekir arslan

En İyi Avı:
    aynalı sazan 8 kg
    merhaba

öncelikle hemşerimsin bende çankırılıyım. ve o dediğin dereye mutlaka gitmişimdir. sana önerim balık malzemecilerinde 15 yada 20 tl ye kısa spin kamışlar mevcut 1 adetonlardan al 1 adette sağlam küçük makine 40 tl civarı bikaçtanede döner kaşık al 1 numara kırmızı renkli sarı üstü siyah noktalılarda iyi iş yapıyor. bu takımla at çek yaparak istediğin kadar kasna yakalrsın .yem tamkana gerek kalmaz. toplamda 80 tlharcayarak yaz boyu güzel bir av yapabilirsin. ağustos 1 de ordayım denk gelirsek daha bir çok tatlı su konusunda yardımcı olmaya çalışırım.

3. Zeycani

Zeycani Yusuf

Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim,en kısa zamanda uygulamaya koyulucam,umarım karşılaşır keyifli avlar yaparız:) birde çekirge sahtesi iş yaparmı buralarda?Ve kullanacağımız misina yeşil mi beyaz mı mavi mi ne renk daha uygun olur