Benim Kopan Rapala X- Rap subwalk sahteme bir iki deneme yaptı ama alamadı.Sonra uzaklara doğru suzuldu gitti sahtem.Acıklarda belki alan olmustur yada kıyıya vurmuştur.
Rover 98 sahteme havada ne kadar martı varsa sorti yapıyor. Hızlı çekerek kaçırıyorum Yoksa kapacaklar.
birkeresinde benim kıbrıs kefal sarmasına martı atladı aynen uçurtma gibi oldu sonuç 25 lik misinayı kırdı gitti..
Martılar mı kediler mi? Vallahi benim en büyük korkum da o zaten. Bir gün sahtemi ya arkamdaki kediye ya da havadaki martıya kaptıracağım. İnciraltında 2 tane mendebur kedi var. Bakalım kısmet hangisine olacak
Ben de çok korkarım ve oltamı atarken bilakis dikkat ederim, havada kuş var mı, özellikle çinekop yemlisini atarken sağ solda yeme musallat kedi var mı? diye. Varsın balık tutmayayım oltamı suya bir iki dakika geç atayım veya herkesden az balık tutayım. balık tutacam diye başka bir canlıya zarar vermek çok korkutur beni, hatta prensibimdir olta atarken sağımda bir çocuk duruyorsa olta atma geçmelerini beklerim.
+ 1 bende bu konuda çok hassasım martı bulunduğum bölgede çok az on dan dolayı bir endişem yok,ancak side limanındaki kediler çok tedirgin ediyor,öyle kurnazlarki bölgenin yapısı ile kayalıkların içine pusu kuruyorlar,balık oltaya takıldımı hemen siper alıyorlar balığı görür görmez taşın için den aniden çıkıp hamlesini yapıyorlar,çok şükür ben henüz kaptırmadım iğneyi yahut balığı, geçen gün arkadaşımın sahtesini kapmış kedi onun söylesişine göre hemen oltayı yere bırakdım dedi,kedi ağzı ile iğneyi çıkarıp kaçmış,ALLAH dan iğne oturmamış,yoksa bak sen kedi nin bocalanmasına ben artık kedi maması götürüyorum yanımda,kediler gelince veriyorum içim rahat oluyor seferim kedileri köpekleri,onlar canlarım benim
Yaw bak bu niye benim aklıma geldi giderken alırım 2 mio ya kedi maması dağıtırım etrafa, onlar tek tek toplayıp yerken rahat rahat balık tutarım bak tuttum bu fikri. Bende de iki adet en sokakisinden kedi var Sevilmez mi veletler?
ALLAH korusun... kuştan korkmam iğneyi çıkarırım ama kediden acayip tırsarım çok şükür avlandığım deniz kenarlarında kedi dolaşmıyor
evet martı ve kedilere dikkat etmek lazım ....sonra insan üzülüyor....benim rapalamada martı atladı ama kış kış lamam neticesinde kanadından yakalandı.Sonra çıkartıp deniz suyu ile ovaladım uçtu gitti.....