kambur lüferden sonra kambur levrek vakkası http://www.etkihaber.com/images/other/bogazda-oltaya-yakalanan-kambur-lufer,-gorenleri-hayrete-dusurdu==943707-02.jpg
Bu olayda GÜLÜNECEK alay edilecek ne var anlamadım. Arkadaşımız engelli olarak doğmuş aynen biz insanlarında başına geldiği yada her an gelebileceği gibi. Ne oldum değil ne olacağım önemli bence..
ilginç bir levro imiş su üstüne nasıl saldırıyor merak ettim şimdi tebrik ederim ilginç bir levro avı yapmışsınız
Scoliosis... Vitamin eksikliğinden kaynaklanan omurga eğriliği rahatsızlığı... Daha önce yuttuğu bir kancada oluşan pasın bağırsakta vitamin emilimini engellemesinden dolayı olabilir. Balık çiftliklerinde sık görülür, bu balıkları satışa sunmazlar. Doğada ise ender görülür. Bu durumdaki balıkları tüketmekte bir sakınca yoktur.
Bu tür vakalar hemen hemen her canlıda olmakta. Ama ilginç ve mucize olan bu balığın bu şekilde hayatını sürdürmüş olması...
Öncelikle bu acaip ve güzel avınız için kutlarım.:thumb: Gerek insan, gerekse hayvanlardaki bu sakatlıkları görmek insanın içini burkuyor Bir kez daha anladım ki, sağlıklı olduğumuz için ne kadar şükretsek azdır.
Kadir tebriğin için teşekkürler. Bende o dalganın ne köpüğün içinde saniyede ortalama 1.5 metre gelen rapalayı nasıl görüp yetişip yakaladığını merak ettim, herhalde yüzüşünde pek sorun yoktu.. Aret değerli bilgilerin için teşekkürler. Rastgelsin
Bahadır teşekkür ederim. Bende sizlerin eski yada yeni yazılan bilgilerinizi okuyup lazım olunca kullanıyorum.. rastgelsin