Arkadaşlar Herkesin Bayrami Mubarek Olsun.....içimde Besledigim Balikçilik Idealini Yasayabilmek Için Bu Yaz Kullanmak Maksadiyla Bot Aliyorum Yorumunuz çok önemli Tercihim Uygun Degilse Almayacagim. Motor:mercury 2 Zamanli 2.5 Hp. Bot:quiksilver 240 Cm. Kullanilacak Yer:mersin Silifke Ve Antalya... Amaçlta Ile Avlanmak. Tesekkurler...yorumlar Için... Quicksilver 240 Air - Deck Quicksilver 240 Air - Deck Çekici Avrupalı tarzıyla, bu lüks Quicksilver tekneler, benzer ahşap tabanlı şişme teknelere göre %25 daha hafiftirler. Monte edilecek ayrı parçalar yoktur ve AirDecks’in taşınması çok kolaydır. Dört boy ve iki renk seçeneğiyle sunulan bu çok yönlü tekneler, geleneksel ahşap döşeme tahtalarının yerini, yüksek başınçlı şişirilebilir döşemeleriyle almaktadır. İnanılmaz derecede hafif ve geniştirler. Ürün Kodu : ent_tekneyatmalzemeleri240 Airdeck Deluxe Marka : quicksilver Fiyatı : 2.005,99 TL Kdv Dahil Fiyatı : 2.005,99 TL Kur Çevirici : Havale İnd. (%5) : 1.905,69 TL Kredili Peşin Fiyat : 1.945,81 TL Kazanacağınız Para Puan : 17,00 TL MERCURY 2,5 HP 2 ZAMANLI KISA MOTOR MERCURY 2,5 HP 2 ZAMANLI KISA MOTOR Önemli Not: Ürünün garanti koşullarının geçerli olması için ürün açılışının yetkili servis tarafından yapılması zorunludur. Yetkili servis tarafından açılışı yapılmayan ürünler garanti kapsamı dışında kalmaktadır. Bulunduğunuz bölgenin yetkili servisini öğrenmek için firmamızla bağlantı kurabilirsiniz. › Model : 2,5 HP (M) › Kilowatt : 1,8 kW › Tam Gazda Max. Devir/Dakika : 4200-5200 › Silindir Adedi : 1 › Motor Hacmi : 74,5 cc. › Çap / Strok : 47mm x 43mm › Soğutma Sistemi : Su Soğutma › Ateşleme : Kondansator Boşalımı › Çalıştırma : El › Dişli Oranı : 1,85:1 › Vites : İleri › Kullanım : Kol 360º › Alternatör Sistemi : Yok › Trim Pozisyonları : 4 › Yakıt Tankı : Entegre 1,4 lt. › Yakıt Tipi : Kurşunsuz 90 RON min. › Ağırlık : 13 kg. › Tavsiye Edilen Ayna Yüksekliği : 381 mm. › Motor Tipi : Spiral Hava Akışlı (1 Karbüratör) › Egzost : Pervane Üstünden › Yağ Püskürtme : Yok › Ters Dönüş : Yok Ürün Kodu : MERCURY-2-MOTOR1 Marka : MERCURY Fiyatı : 1.276,66 TL Kdv Dahil Fiyatı : 1.276,66 TL Kur Çevirici : Havale İnd. (%5) : 1.212,83 TL Kredili Peşin Fiyat : 1.238,36 TL Kazanacağınız Para Puan : 10,82 TL Stok Durumu : Stoklarımızda Stok Durumu : Stoklarımızda
nacizane fikirlerimi sunmak isterim inceledimde fiyatlar bana biraz ucuk geldi yani tabikide parada sizin keyifte sizin hiç bir şekilde ona karışamayızda 1000 lira gibi bi rakama 3 60 bot alabilirsiniz ki 2 40 260 2 70 800 900 liraya özelden size site verebilrim gerekli araştırmayı yaptınızmı bilmiyorum ama ve yüksek beygirli motoruda 5 beygir 1100 1200 liraya alabilirsiniz. eğer bilgilenmek istiyorsanız özelden de konuşabilriiz gerekli şekilde yardımcı olabilriim.yanlış anlaşılmakta istemem dediim gibi nacizane öneri.
Öncelikle bayramınız kutlu olsun. Sitede bot tercihleriyle ilgili bir çok konu vardı. Göz atmanızı tavsiye ederim.
Sss Volkancim,benim Amacim 0 Almak.merakim Sadece 2.40 Bota 2 Zamanli 2.5 Beygir Uyar Mi? Bir Fikrin Varmi? Senin Dedigin Boydaki Botlari Ben Nasil Tasiyayim Tek Basima Yasiyan Biriyim.
Bahtiyar Kardes Sadece Bir Fikir Almak Istedim.....uyar Mi O Bota O Motor.? Bu Arada Ben De Kamu Yonetimi Mezunuyum..2000 S.demirel Universitesi.....
yok zaten benim söylediklerim de 0 merak etmeyn siz ikinci el niye söyleyeyim yahu ben şöyle bir kıyaslama yapmak istedim yani 3 60 ları bile 1000 lira gibi fiyatlara var sizin istediğiniz boyutlar 700 800 lira boşuna okdr paranızı ziyan etmeyin anlamında söyledim 3 60 bot tavsiye eder gbii değil yanlış anlamayın lütfen ben 3 60 aldımda ordan kıyaslama yapıyorum. motor içinde aynı şekilde örnek ben bakıyorum parsun 8 beygir 1800 lira 2 zamanlısı sizin istedikleriniz 900 1000 lira civarlarına gelmekte.
ayrıca 2 40 bota 2.5 beygir motor uyarmı sorunuza cevap vereyim o tamamen sizin beklentinizle alakalı bişey. balık tutmak kıyıdan çok uzaklaşmamak bi yerden biyere giderken geze geze giderim çok kısa sürmesini istemiyorum kürek çekmiyim yeter ekonomiside güzel olsun habire benzine para veremem diyorsanız biçilmiş kaftandır ama tamamen beklenti meselesi bu işler botunuzdan motorunuzdan ne beklediğiniz ile alakalı.
balık tutmak kıyıdan çok uzaklaşmamak bi yerden biyere giderken geze geze giderim çok kısa sürmesini istemiyorum kürek çekmiyim yeter ekonomiside güzel olsun habire benzine para veremem diyorum,aynen senın dedıgın gıbı volkan ama senın dedıgın marka? garantı? ben subayım yılda 20 gun denız ıle olabılırım.20 gun ıçın öyle onarımla ugrasamam.yanı bot zodıac yada quıksılwer motor da ıyı marka bılındık marka olmalı...dıye dusunuyorum.fıyatı pahalı dogru soyluyorsun ama dedıgım avantajları da yok mu
öyleyse 2.5 3.5 tam size göre ses yapmasın diyosanızda 4 zamanlıda alabilirsiniz.benim elektrikli motor kullanmışlığımda var yani dediğim gibi tamamen beklenti meselesi.ve bütçeyle ilgili bişey bu marka olarak seastar,glen sun,orca bunlar var söylediğiniz markalar kadar '' aşırı '' kaliteli olmasalarda yinede kendilerini kanıtlamış markalardır. parada sizin keyifte sizin ben sadece bu işe yeni başladığınızı düşünerek daha çeşitli ve ucuz güzel şeylerin olduğunu bilgilendirmek için cevap vermek istedim. motor konusundada aynı şekilde tohatsu,parsun bunlarda kendilerini kanıtlamış markalardır gerçi tohatsu mercuryden biraz pahalı olabilir ama parsun kullanan arkadaşlar var forumda yedek parça servis güvenilirliği konusunda onlardan çook detaylı bilgi alabilirsiniz.
cem bey selamlar. bende brig marka(quicksilver la aynı ayardadır çin malı değildir)2.00 metre ahşap taban bot var..iki motorla kullanıldı..4 ve 5 hp..5 hp ile pervane üzerinde gidiyordu.. sizin alacağınız 2.40 bot airdeck..yani şişme taban..ona eğer olaki 5 hp bir motor alırsanız gayet süratli gidersiniz..nedeni 2.40 bot hem çok hafiftir..hemde şişme taban olduğu için diğer emsallerine göre çok çok daha hafiftir.. belki siteyi okumuşsunuzdur caddebostan civarlarında umut abinin gördüğü(ki biz orada botumuzu denize indiriyoruz) 6hp 2.70 civarı botun oldukça süratli ve performanslı olduğundan bahsetmişti.. 2.5 hp tabiki yeterli gelecektir..hele ki tek kişi yeterli olur..fakat size şiddetle tavsiyem hemen hemen aynı boyutlarda bot kullanan biri olarak 3.5 hp yada 5 hp olacaktır..daha fazlası olmamalı..ama daha azı da olmamalı.. tercih sizin..ama dediğim gibi en az 3.5 hp alırsanız hem süratli hemde ekonomik yolculuklar sizi bekliyor.. şunu unutmayın 2.5 hp alırsanız muhtemelen sürekli tam gazda gezersiniz..3.5 hp de yada 5 hp de sürekli tam gaz vermezsiniz ve belki bazı günler bu motorlarla 2.5 hp ile aynı hatta belkide daha az yakarsınız..
Onur Kardesim Tam Aydinlattin..cokkkkk Mersi......haklisin Bi De Su 5 Beygirlere Bakayim.ama Para Mevzu Tabi Devlet Memuru Adamim..amannnnnnnn Kredi Karti Sagolsun Dimi???? Saol
ONUR BUNU ALAYIM OZAMAN DEGIL MI? : MERCURY 3,3 HP 2 ZAMANLI KISA MOTOR MERCURY 3,3 HP 2 ZAMANLI KISA MOTOR Önemli Not: Ürünün garanti koşullarının geçerli olması için ürün açılışının yetkili servis tarafından yapılması zorunludur. Yetkili servis tarafından açılışı yapılmayan ürünler garanti kapsamı dışında kalmaktadır. Bulunduğunuz bölgenin yetkili servisini öğrenmek için firmamızla bağlantı kurabilirsiniz. › Model : 3,3 HP (M,ML) › Kilowatt : 2,4 kW › Tam Gazda Max. Devir/Dakika : 4500-5500 › Silindir Adedi : 1 › Motor Hacmi : 74,5 cc. › Çap / Strok : 47mm x 43 mm › Soğutma Sistemi : Su Soğutma › Ateşleme : Kondansator Boşalımı › Çalıştırma : El › Dişli Oranı : 2,15: 1 › Vites : İleri › Kullanım : Kol 360º › Alternatör Sistemi : Yok › Trim Pozisyonları : 4 › Yakıt Tankı : Entegre 1,4 lt › Yakıt Tipi : Kurşunsuz 90 RON min. › Ağırlık : 13 kg. › Tavsiye Edilen Ayna Yüksekliği : 381 mm. › Motor Tipi : Spiral Hava Akışlı (1 Karbüratör) › Egzost : Pervane Üstünden › Yağ Püskürtme : Yok › Ters Dönüş : Yok Ürün Kodu : MERCURY-2-MOTOR2 Marka : MERCURY Fiyatı : 1.483,23 TL Kdv Dahil Fiyatı : 1.483,23 TL Kur Çevirici : Orjinal $ Eur TL CHF Havale İnd. (%5) : 1.409,07 TL Kredili Peşin Fiyat : 1.438,73 TL Kazanacağınız Para Puan : 12,57 TL Stok Durumu : Stoklarımızda Güncelleme Tarihi : 26.10.2010 12:28:00 Bu Üründen Adet Paylaş| Ürün Bilgisi Taksit Seç.. Yorumlar (0) Tavsiye Et Önerileriniz Ürün Detayları › Model : 3,3 HP (M,ML) › Kilowatt : 2,4 kW › Tam Gazda Max. Devir/Dakika : 4500-5500 › Silindir Adedi : 1 › Motor Hacmi : 74,5 cc. › Çap / Strok : 47mm x 43 mm › Soğutma Sistemi : Su Soğutma › Ateşleme : Kondansator Boşalımı › Çalıştırma : El › Dişli Oranı : 2,15: 1 › Vites : İleri › Kullanım : Kol 360º › Alternatör Sistemi : Yok › Trim Pozisyonları : 4 › Yakıt Tankı : Entegre 1,4 lt › Yakıt Tipi : Kurşunsuz 90 RON min. › Ağırlık : 13 kg. › Tavsiye Edilen Ayna Yüksekliği : 381 mm. › Motor Tipi : Spiral Hava Akışlı (1 Karbüratör) › Egzost : Pervane Üstünden › Yağ Püskürtme : Yok › Ters Dönüş : Yok
ben de bu motoru tavsiye edecektim..3.3 mercury..bana hep sempatik ve alınabilir gelmiştir. bu motor işinizi görebilir...5 hp motorlar biraz pahalı evet fakat bu motorun fiyatına 5 hp 4 zamanlı parsun alabilirsiniz..ama tabi parsun tercih edermisiniz bilmiyorum..5 hp 4 zamanlı parsunlar kış indirimiyle 1100 dolar civarına geriledi. 3.3 hp 2 zamanlı mercury ile 5 hp 4 zamanlı motor hemen hemen aynı tüketimi yapıyorlar..fakat ağırlık olarak mercury 12-13 kg civarında 4 zamanlı 5 hp 25 kg civarında bunu da dikkate alın..bot ve motoru tek kişi denize indirecekseniz 3.3 işinizi görecektir. ben aynı fiyata parsun alırdım gibime geliyor.ama mercury tabiki daha kalitelidir. sonuç olarak iki motor da alınabilir.