Bu sabah gerçekten şanslıydım. Bu sabah balığa arkadaşımla gittim. Asıl amaç at-çek ti fakat çay ağzına surf kamışlarla canlı bırakma da yapacaktık. Sabahleyin yemlik küçük balıkları tutmak oldukça zorladı. Zor da olsa 4 tane küçük yaladerma yakaladım. Bunların ikisini denize , birini de kasnakla çayın içine bıraktım. At-çek yaparken 600-700 gram civarındaki bir levreği silikonda takılı olan misinaya güvenemeyip tasmalamayınca kaçırdım. Daha sonrasında kasnağı kontrol edince baktım ki kasnak ortalıkta yok. Kasnağı arayınca çayın üst kısmında kıyıda olduğunu farkettim. Bıraktığımız yerden oldukça uzakta.Çayın içine yüzmeye giren birisi vardı, sanırım ona takıldı diye düşünüp çekmeye başlayınca farkettim levreği. Yakalanmış ama açığa falan gitmeye kalkmamış, dolaşıp beni beklemiş. Balık 56cm ve 1700 gram geldi.
Ertuğrul konu başlıklarında hep acemi şansı yazıyor ama kütür kütür götürüyorsun levrekleri tebrikler :thumb:
Tebrikler. Güzel av olmuş. Kızınızda çok tatlı, maşallah. Allah, nazarlardan saklasın. Bereketli avlar dilerim...
hocam tekrar tebrikler, bu karelerei daha önceki raporlardan hatırlıyor gibiyim. ama balık yine bu boylardı. avların daim olsun güzel balık. bu seri böyle devam edecek gibi duruyor. sinema filmini nezaman çekeceğiz.
Aceminin hası benim ama şans kısmı yok işde. Kısmetin ve talihin açık avların daim lolsun. 13 numarayı bekliyoruz artık.