Bu sabah rapalamı bir Akya ziyaret etti. Umarım kendisi limitlere takılmaz Yanıma öğretmen bir arkadaşımın oğlunu da almıştım. Yine küçük yemlik balıklarla başladık işe oltaları attık fakat birşey çıkmadı. Bir ara atıp çektiğim silikonun peşinden küçük bir akya geldi fakat alamadı. Biraz silikonla devam ettim fakat gelmeyince rapalaya gelir belki diye Strike Pro 117ljf i taktım. İsmini yanlış hatırlıyorsam 17 gramlık olanların kefal rengini. Onu atıp çekerken biraz açıkta bir hareket gördüm ve yeri yanımdaki arkadaşa gösteriyorum fakat acemi olduğu için hareketin balık hareketi olduğunu anlayamayıp nerede olduğunu tekrar sordu. Göstermek o tarafa 1 kere attım yine göremedi. Baktım göremiyor neyse balığı çekeyim de yakından görsün diye tekrar fırlattım ve yapıştı. Mücadele ederken çevredkiler o takımın o balığı çekemyeceğini düşünerek, suyun içerisine girip çıkartmayı falan teklif ettiler. Uzak durmalarının yeterli olduğunu söyleyip devem ettim mücadeleye. Bir süre sonra kendini bıraktı güçlü kollarıma. Sonuç olarak balık 88cm ve tam 5015 gr.
içiniz rahat olsun http://www.zipkinci.com/su-urunleri.../23774-akya-turlerinde-avlanma-limitleri.html tebrikler, rastgelsin
abi bırak artık şu acemi kelimesini utandırıyorsun ustaları tebrikler oltandan eksik olmasın böyleleri
hahh şöyle kayda değer tutda alkışlıyalım ne o öyle bebe palazları tutup gösteriyorsun milletehihi tebrik ederim hoca..çok güzel bir av yapmışsın:thumb:
Sevgili Ertuğrul hocam Elinize kolunuza emeklerinize sağlık. Daha güzellerini alıkoymanızı temenni ederim. Sağlıcakla ve sevgiyle kalınız
Aga nerelerdesin sen yaa? Gözüm hep seni aradı raporlardan sonra. Palazlar deme arada 2 tane de sağlam var, onlarda da göremedim alkışını. Onların açıklamasını dilim döndüğünce yaptım, bir de sen yüklenme bana. Şu sıralar baktım balık çıkıyor, müsaitse bir davet edeyim, birgün sabah akşam takılalım bizim meraya beraber diye düşündüm, göremedim seni. Ama artık bizim okul açılıyor yarın. Umarım bir haftasonu gibi birşeyler ayarlarız sonrası için. Ayrıca ben C şıkkıyım..
Teşekkür ederim. Daha iyileri size rastgelsin.. Teşekkür ederim. Daha iyileri size rastgelsin.. Acemi olunca şanslı mı oluruz ne? Teşekkür ederim. Daha iyileri size rastgelsin.. Teşekkür ederim. Daha iyileri size rastgelsin.. Teşekkür ederim. Daha iyileri size rastgelsin.. Vallahi herkes biliyor ,geliyor meraya, balık varsa şansı olan yakalıyor. Ders ne aga,estağfurullah.Oltayı atıyorsun varsa ve şanslıysan geliyor.. Evet oldukça zorladı ama sakin ve sabırlı olmak gerek.Daha iyileri size rastgelsin.. Teşekkür ederim. Daha iyileri size rastgelsin..
hocam benim makinayı kamışı felan göndereyim de bir oku üfle belki bende de acemi şansı olur. Daha iyileri rastgelsin de en azından av görelim. MAŞALLAH.
acemi olmak için böyle güzel balık yakalamak gerekiyorsa biz hiç acemi olamıyıcaz galiba .Tebrikler daha iyileri rastgelsin
Hocam kutlarım sizi:thumb: Mutluluğunuz aile boyu olmuş ayrıca mütevazi olmaya gerek yok bence bana göre usta işi olmuş afiyet şeker olsun:hungry:
Pek güzel bir has Akya tutmuşsun sevgili Hocam. Tebrik ediyor,arada dahada irisinin gelmesini diliyorum