Bizim denizde levrek kalmamış, bizim silikonlara bunlr takıldı bugün. Maksat rapor olsun, yeni balıklar görelim diye paylaşıyorum. Ne boy ölçtüm ne de kilo, ama büyük olan 1 kilodan fazla küçüğü de 700 gram civarı sanırım. reeling Kendileri 3lü slikonlarla at-çek ile yaklanmış olup, şu an ev ahalisinin midesinde bulunmaktadırlar. Diğer avlardan sonra ev ahalisi biraz burun bükerek te olsa yediler. By paylasans at 2012-02-05 By paylasans at 2012-02-05
mekanın çeşit çeşit av veriyor aga nereysiymiş burası not alak tebrik ederim güzel av olmuş ev ahalinin burun kıvırarak yediğine göre,sanırım tavada yaptın bunu palamutu fırında yaparsan güzel oluyor, tavanın altına teker şeklinde patatesi doğrayıp döşüyorsun.. teker şeklinde kestiğin balığı yerleştiriyorsun soğan.domates teker şeklinde kes.. sivri biber maydonoz..limonu teker şeklinde kesip döşüyorsun.. başka ne vardı unuttum balık manavımız vardı,ben çocuğudum o dönemler,babam yapardı,lokantanın fırınına verirdi.. balıkdan çok altındaki patatesi yerdik çok lezzetli oluyor,balığın yağını patates emiyor
, Nasıl anladın Kadir, aynen tavada yaptım ama bunlar palamut değilmiş, tombikmiş; tadı da saman gibi, birşey anlamadım. Daha önce bir defasında fırında yapmıştım ve kayınvalideye vermiştim ,o da hiç beğenmemiş ve " neden kızarmadıysan bunları, sen balık yapmayı da bilmiyorsun" diye söylenerek yiyip bitirmişti. Bu sefer de kızarttık ama ben beğenmedim. Ayrıca mekanı ben sana söylerim de sen bana kendi memleketimdeki mekanları söylemiyorsun Kadir. Bu tatilde hiç gelemedim manavgat a ama bir ara gelip özellikle levrek peşine düşmek istiyorum. Neyse kameranla çektiğin videoyu ve meraya nasıl gideceğimi gördüm, teşekkürler. En azından balıkla mücadele ederek zevkini aldık reeling
Ertugrul ustam tebrikler. Cok guzel baliklar. Umarim daha buyuklerini tutmak nasip eder. Bu arada Kadir ustam herseyi tekerlek gibi kestin sen ya Ama okurken agzim sulanmadi degil hani. Bende 2 gun once 1 bucuk kilodan biraz buyuk kefal tuttum. Onu deniycem senin dedigin gibi.
TEBRİKLER...MORALİNİZİ BOZUP,RESİMDEKİ KERATALARI KÜÇÜMSEMEYE GEREK YOK...BİR BAKARSINIZ,DAHA SONRAKİ AVLARINIZDA TROFE LEVREKLER GELEBİLİR...O ZAMAN BÜGÜNLERİ HATIRLARSINIZ...TROFE AVLAR DİLER,ŞANSINIZ AÇIK OLSUN...
Tebrikler hocam, balıklar beğenilmediğinden "Acemi Şansı 4,5" denmiş ama bence atçek zevkini yaşatmıştır sana.
eline sağlık hocam.maaşallah balıklara ingilizceyi öğretmişsiniz ,seni anlamaya başlamışlar.. muhabbetiniz bol olsun..
Murat Bey, levrek çıkmayınca bunlarla uğraşıyoruz. Şanstan geliyorlar. Sizinle yakın zamanda , örneğin cumartesi sabah bir av yapalım. Tombikler suyun üstünde heryerde zıplayıp duruken at-çek yapmak gerçekten çok zevkli. Bir de yapışırsa oltaya, değmeyin keyfime. reeling
Vay, birader, burada da karşılaştık ya. Gördün mü avlarımı :Hepsi Acemi Şansı. İyi avcılar yakaladıktan sonra sahilde unutuyorlar, bende alıp eve getirip fotoğraflarını çekiyorum
Abi mütevazı olmaya hiç gerenk yok. Benim yakaladığım en büyük balık Akdeniz'in en pis, en iğrenç en gereksiz balığı oldu şimdiye kadar. Onu da nasıl yakaladım daha hayret ediyorum. 50 yıl uğraşaşsan o boyutta bir balon balığı yakalayamazsın. Sende seri tam. Her türlü balık var listende. Ustalık işi seninkisi acemilik değil. Benimkisi bahtsız balıkçıyı Akdeniz'de balon balığı öper hesabı.