By paylasans at 2012-01-20 By paylasans at 2012-01-20 Bu poz Kadir İçin; Balık omza By paylasans at 2012-01-20 By paylasans at 2012-01-20 boyu: 57 cm ağırlık: 2020 gr Bugün öğrencilere karneleri verir vermez, denizin bulanık ve hafif dalgalı oluşuna güvenip arabaya atladığım gibi soluğu avlakta aldım. İlk başlarda bir kaç at- çek yaptım, birşey çıkmayınca biraz oturup takım bağladım idk . O sırada Emekli bir abi geldi. O da yılların ustası levrekçilerdenmiş. o silikon atıp çekerken levreğin bir tanesi silikonunu sıyırdı geçti.banghead hem o hem ben silikon ,popper, farklı sahteler, derken ben Rover 128'i taktım. o biraz dolaşarak at-çek yaparken bu paşa bindi sahteye. Sakince aldım kıyıya. Akşama kadar at-çek yaptık ama başka birşey çıkmadı. Karne hediyemi alıp döndüm eve. Fotoları eve gelince çekebildim ancak.
Temizledim balığı, çıkmadı. Kadir'in son raporundan sonra ben de bayağı bir kaygılıydım ama deneyip görmek istedim, çıkmadı. Teşekkürler
taklitlerimden sakının aga tebrik ederim güzel bir levro almışsın ben patladım patlıyacağım balığa gidecek havayı yakalıyamadım,bu gün havası vardı benimde işim vardı sabah suyuna olsun dedik yağmur gösteriyorşuan hava kapalı bakalım sabaha nasıl olacak havaidk
Tebrikler harika görünüyor. Bende karne verir vermez aldım soluğu ama hafif yağmur bol dalgadan başka bişey yoktu Nice bereketli avlara inşallah
Tebrikler harika görünüyor. Bende karne verir vermez aldım soluğu ama hafif yağmur bol dalgadan başka bişey yoktu Nice bereketli avlara inşallah reeling
teşekkürler, daha iyisi senin olsun. Bakayım, levrek benim omzumda da duruyormu diye merak ettim. Levrek benim omzumda da durabiliyormuş Kadir Bu levrek te bana bugün karne hediyesi oldu Taklit konusuna gelince, Levrek konusunda seni taklit etmekten başka çaremiz yok, hepimizi aşmış, yol gösteriyor, öğretiyorsun. Bir gün denk gelirse birlikte avlamak isterim levoları.
Tebrikler Ertuğrul Hoca. Bende acemiyim ama henüz görmedim şu acemi şansı denen şeyi Bi de sırf acemiliğimden soruyorum içinden havyar çıkarsa ne olur???
tebrikler, ankaradan selamlar,bız de bır gunlugune o taraflara gelmek ıstıyoruz. hevesımızı az da olsak almak ıstıyoruz.antalya tarafındakı arkadaskaerın yardımlarını rıca edıyorum yer ve avlak bılmıyoruz.
breh. breh. breh.hocam yıldızlı peki.maaşaallah.benimde aklımda idi bugun, ama gidemedim, antalya fuarda idim .aklım alanyada kaldı valla şöle bi demirtaş yapacaktım nasip deyilmiş....eline sağlık.
örtmenim örtmenim canım benim canım benim valla hocam ne denir ne söylenir bilemedim. şükür ki acemisin. birde işin ehli olsan levrekleri senin gazabından kim koruyacak. maşallah 57 cm levrek ellerine sağlık daha irilerini görürsün oltanda inşallah
Seni ironik, şakacı şey, hayvar konusunda üst tarafları iyi okumamışsın sanırım Ben yaptım aldım Saha iyisi senin olsun Sana daha da irileri gelsin
ertugrul hocam, yarıtatile taktirle girdiniz, bakalım haziranda neler o lacak, hocam çok güzel bir av tebrik ederim. devamını diliyorum afiyet olsun.
selam , çok güzel av olmuş tebrikler) darısı bızım başımıza. ben ankara 'da yaşıyorum. bu hafta sonu ıcın antalya taraflarına gelecektık 2 arkadas. ya olımpos yada kemer,alanya tarafı olacaktı. hava durumu kotu olacagı ıcın gelemedık. bız orada nerede avlanlır bılemıyoruz, gunu bırlı gelecegız zaten. ustalardan ve bızım gıbı ametor ruhlu arkadaslardan yardım ıstıyoruz. tesekkurler )