Uzun zamandan sonra nihayet bir rapor daha. Bugün öğleden sonra saat 3 civarında yine avlağa gittim. Denizde hafiften çırpıntı gibi dalgalar vardı, hava basıncı tam da 1013 hPa idi. Gittiğimde kıyıdan el oltasıyla mırmır avlayan avcılar vardı. İyi ki benim at-çek yaptığım yerde değillerdi.:thumb: İlk başta şamandıralı silikonları taktım, başladım atıp çekmeye. herhangi bir hareket göremedim. baktım silikonlardan iş çıkmıyor, çıkarttım Rover 128 G12R i ve ,şık şık ,yandan yandan gelmeye başladı. İlk başlarda hareket olmadı. Sonra biraz suyun içine girdim. Başladım yine atıp çekmeye rover 128 i. Bir baktım, o da ne suyun içinden birşey çıkıp saldırıyor benim sahteye, ama nafile al aşağı edemedi sahteyi , benim sahte kurtardı kendini canavarın elinden ve benim sahte geri geldi. idk Hemen arkasından, tekrardan aynı tarafa attım sahteyi. O da ne? Yine aynı balık saldırıyor benim sahteye. Bu sefer kaptı benim sahteyi hooked . "Dur lan manyak, ne yapıyorsun" diyorum, bırakmıyor benim sahteyi. Aldı açığa doğru götüreceğim diye uğraşıyor.. " Oğlum ben ona 16 lira para saydım, babanın malımı nereye götürüyorsun?" mrsparkle dedim ve sahtemi kurtarmak için azmanın elinden başladım makinamı sarmaya. reeling "Ver lan sahtemi benim" dedim ama nafile, bırakmıyor. reeling İlla ki alacak, çok beğenmiş benim Rover 128 i. Neyse o çekiyor , ben çekiyorum derken, kıyıya doğru yüzmeye başladı bizim eleman. Sardım, sardım, benim sahte nihayet gelebildi sahile. Bir baktım ucunda Levrek. "Ne yaptıysam bırakmadın sahtemi, ceza olarak seni eve götüreceğim" dedim ve koydum kenara. Benim yeni kamış, Vengeance ta ilk siftahını levrekten yapmış oldu. Akşama kadar başka bir hareket bile olmadı. Dönüşte markete uğrayıp tarttım, 3.150 kg geldi arkadaş. Ben bunları yazıyorken, kendisi bizim fırında ısınıyor. :hungry: İlk eve geliş; By paylasans at 2012-02-24 Eleman 64 cm geldi; By paylasans at 2012-02-24 Bu da Kadir Usta'nın şerefine, By paylasans at 2012-02-24 By paylasans at 2012-02-24 By paylasans at 2012-02-24 Makina: Shimano Catana 4000 RB Kamış:Shimano Vengeance 2.70 14-40 gr Sahte: Rover 128 G12R Misina: Nippon Ghost 0,30
Tebrikler Anlatımınız için teşekkürler sırıtarak zevk alarak okudum.. Yarın 4te rover 128 çalışacam inşallah rapor yollayabilirim... Avlarınızın devamını diliyorum.. afiyet olsun iyi akşamlar.
Teşekkürler , güzel oldu uzun zaman sonra Gelsin be, gelsin. Az mı uğraşıyoruz devamı için, tabi ki gelsin reeling Umarım, bekliyoruz yarın av raporunu. nedense bana göre rover 128 98 den daha iyi yüzüyor. Başlık yakıştı, yakıştı. Önceki bölümlerin devamı bu
tebrikler tebrikler ve maşallah diyelim devamına rastgele ne de güzel parlıyor öyle yahu güzel bir levrek afiyet olsun..
bu ne biçim acemilikmiş acemi şanzı 5 diye yazmışsın çıraklık dönemine geç artık tebrikler güzel av olmuş. darısı bana
Çok güzel , sıkmadan bir solukta okunan bir anlatım ve maşallah bu anlatıma layık çok da güzel bir balık.Tebrik ederim daha iyileride nasip olsun inşallah.
Tebrikler hoca tebrikler.bırak acemiyide sen resmen prof olmuşsun.maşallah süper paşa.darısı hepimizin başına...
yeni kamışın uğur getirmiş aga çok güzel bir levro almışsın tebrikler buraların tadı yok,rüzgar sizden tarafa esiyor kaç gündür halbuki sizden bizim tarafa estimi bizim buralar iş çıkarıyor antalya dan esiyor hava
tebrikler hocam eline sağlık...şeytanın bacağını kangırene çevirmişin yavf.:crutch: ..devamı gelir inşaallah..darısı başimıza...mrsparkle
Usta bakmışsınız bu acemilikte iyi şans var çaktırmadan uzatmalı acemiliğe devam demişsiniz sanırım. Tebrikler.. çalışmalara ve raporada devam inşaallah.
teşekkürler Bazı acemilere denk geliyor Teşekkürler, devamı gelir umarım. Acemiyiz hala, denk geliyor alıyoruz. Teşekkürler, bekliyoruz daha iyilerini