Bugün ,neredeyse hergün olduğu gibi yine okuldan matematik öğretmeni arkadaşım Nihat ile balık avlamaya gittik. reeling Her balığa gidişimizde balık tutamayınca Cem Yılmaz'a atıfta bulunarak Katırcı Bedri'nin torunuymuş gibi " Abi ,bana dedemin katırlarından bahsetme, bana balık tut" diyordu.hihi Bu kez dedesinin katırlarından başka bir konudan bahsetmeyi başardık. Hatta kefalin bir tanesini de kendisi çekti. Neredeyse arkadaş denizde balık yaşadığından şüphe duyacaktı ki, kefaller ve melanurlar imdadıma yetişti.hooked mrsparkle 3-4 aylık nadiren görülen balıklardan sonra, balıkların ortaya çıkışlarının tüm balıkçılık alemine barış, huzur ve mutluluk getirmesini diler, küçüklerimin gözlerinden, büyüklerimin ellerinden öperim. mrsparkle reeling By paylasans at 2012-04-06 Balıklar toplam 3 kg geldi. By paylasans at 2012-04-06 Shimano Catana 4000RB 8 numara gamakatsu tek iğne 8 numara saçaklı sarma
Bu acemi şansı serisi daha çok devam edecek gibi Ertuğrul hocam Maşallah balıklarda sırma gibi Tebrikler, daha güzel nice avlarınızı ve acemi şansı raporlarınızı bekliyoruz
hacı güzel kefaller almışsın,aynı zamanda orjin kefaller bunlar ben 2 dir side nin içinde kefal kovalıyorum,sıfır çekip dönüyorumhihi liman içinde balık huylu yemiyor,ekmek düşünce yiyor,iğnede takılı olunca ellemiyoridk aynı düzen ile ne kefaller aldım ben farklı bölgelerden.. uyuz ettilerhihi diğer eski mekanıma gideceğim,orda boşum yoktu:hungry:
teşekkürler, daha iyileri size gelsin. su şamandıralı tek iğne ve şamandıralı 6 iğneli saçaklı sarma umarım. teşekkürler, daha iyileri size gelsin. kefaller başladı artık, Geçen yıl gibi geçerse kefal konusunda rapora boğarız burayı teşekkürler, daha iyileri size gelsin. Hacı, levrekler yüz vermeyince melanur aramaya gittik ama kefalleri görünce onlara dadandık. Kefal akşam hava kararmaya yakın vuruyor ekmeğe. biz hava karardıktan sonra aldık bu kefalleri. reeling bu arada daha manavgat'ta senin mekanları ziyaret edemedim levrek için reeling teşekkürler, daha iyileri size gelsin. teşekkürler usta
aslında bende kefalin bol olduğu yerde ava gidiyorum ancak hiç kefalle ilgilenmedim. bundan sonra ilgileneceğim. Tebrikler.
hocam tebrik ederim... ayrıca bir matematik öğretmeniyle balığa gitmek hele ki boş dönmek ne demek çok iyi bilirim ))
Güzel av tebrik ederim. Yalnız, 1-2-3-4-5-6 aaaaahhhhh tuttu fırlattı kalbimiiiii. (bu saçma şarkı geldi aklıma birden) Neyse geçelim... 1-2-3-4-5-6 tane konu, hepsi acemi şansı... Artık acemi şansı diye başlık atma istersen. Acemiler evini basıp seni meydanda darağacına asarlar vallah. Acemiliği atmışsın üstünden, yeter gari.
tebrikler kefaller çok güzelmiş...bu arada matematik öğretmenlerinin balık tutmayı bilmediğini iddaa eden arkadaşlarla birgün balığa çıkalım matematikçiler nasıl ince hesaplarla balık tutar onlara göstereyim
Çok yakışıklı kefaller, tebrikler. Bende denedim ama beceremedim. Melanur başlamış mı ya, topitop alayım 8-10 tane. Saplarıyla güzel sırtı çekiliyor kayalık kıyalarda.