Ve nihayet sezonun ilk levreği oltamı ziyaret etti. Sabahleyin güneş doğmadan ilk avlağın boş olduğunu anlayıp hemen ikinci avlağa gidip yerimi aldım. Şamandıralı ikili silikon takımla at çek yapmaya başladım. Günün ilk ışıklarıyla birlikte bu arkadaş arkadaki silikonu yemeye kalkıştı gafil. Ve her ne kadar küçük olsada , eşimin deyimiyle omza alınmayı hak etmese de, boyu sadece 35 cm olsa da benim için sezonun ilk levreği olma şerefine nail olup , unutulmazlar arasında yerini aldı ve alkışı hak etti Kadir ilk levrek omza alınmayı hak eder değil mi?
teşekkürler, daha iyileri sana gelsin olsun bee, neden olmasın bana da öyle geliyor. 4 tane de küçük ispendek geldi 20-25 cm civarında onları bıraktım. Büyüklerden de takip lsu saldırı oldu ama almadılar. ben de bekliyorum artık daha büyüklerini teşekkürler, daha iyileri sana gelsin. Çayların ağızlarında levrek çok. teşekkürler, daha iyileri sana gelsin teşekkürler, daha iyileri sana gelsin teşekkürler, daha iyileri sana gelsin
ertuğrul hocam selamlar bende antalyada merkezdeyım alanyada nerde levrek cıkıyor bende gidicem o alanyada balık tutan tutana gerçekten...
Ertuğrul hocam tebrikler ve afiyet olsun.Sezonun ilk balığıda omuza alınmayı hak ediyor tabiki ama daha irilerini bekliyoruz antalyadan
Levrek Alanya'da en çok Metro'nun balık reyonunda nadiren de denizden çıkar Teşekkürler Teşekkürler umarımm Bugün daha irilerini denizde gördüm, "Biz biraz daha semireim, geleceğiz" dediler
hocam tebrik ederim.Umarım sezonunuz iyi geçer.Bende alanyadayım at ceke gıdıyorum devamlı fakat çıkaramıyorum bitürlü balığı Yerini bilmiyorum.aylardır dolaşıyorum .Rastgele