Son 3 günlük avlarımı toplu olarak payşlaşmak istedim. Kızımın taze Omega kaynakları... İlk olarak akşam üstü hiç beklenmedik bir yerde, tral falan gelirmi diye yedek takımımla atçek yaparken gelen levrek... Dün arkadaş ile acaba yine birşeyler denk gelirmi diye gittiğimiz aynı noktadan gelen Levrek ve tral.. Bu kefallar de at-çek'e gelen küçük melanuları bıraktıktan sonra karşıma çıkıp balıksız döndürmeyen kefallar
teşekkürler güzel balıkları hep o yiyor, bize de kefaller kalıyor.. Altı kayalık bir yer. Beni ve çevredekileri şaşırtan levrek çıkması. Oradan pek çıkmaz da
Tebrikler.. Gerçekten imrendiren görüntüler bir aile olarak Kızınızda çok şirinmiş.Allah bağışlasın.Maşallah hiçte korkmuyor
Ertuğrul tebrik ederim her avın güzel olsun:thumb: Ayrıca balık ile poz veren(Allah bağışlasın) yavrunuzun ömrü uzun geleceği parlak olsun kardeşim
Ertuğrul Hocam, acemi şansı 9 olmuş, sen şu acemiliği atana kadar denizde balık bırakmayacaksın anlaşılan. :laughing:
Abi balıklar muhteşem, kızınız da çok tatlı Maşallah Allah Bağışlasın avlarının devamını dilerim. Saygılar.
hocam balıklar güzelmiş bende 5.5 beyaz simli roglo ile avlanıyorum şeffaf şaamandıranın arkasında tek sahte mi var yoksa 2 limi bağlıyorsunuz