herkese selamlar 2 yıldır forumu takip etmekteyim. hatay dörtyol da bulaştı bu hastalık bize. arkadas grubumuzla genellikle tekneyle açılırız dip oltası ile avlanırız. az veya çok; çupra, mercan,cerbit, istavrit vs birçok balığı tutmuşluğumuz vardır. mesai arkadaşım Abdullah kardeşim ve ben gecen sene at-çek mevzusuna girelim dedik başarısız bir kaç girişimden sonra soğuduk. bilinçsizce alınan kamış makine tüy silikon ıvır zıvır. neyse bu arada hep gözümüz forumda kim nerde ne tutmuş nasıl tutmuş okuyoruz büyük heveslerle. forumdaki bir çok arkadaşımızı da gıyabında tanıyoruz. Abdullah kardeşimle bu sene bu at-çek mevzusuna bir kez daha girelim dedik aradık taradık forumda yazılanları okuduk neyse malzemelerin siparişini verdik. 1 haftada ancak geldi malzemeler ama benim siparişler gelmedi. bizde dün tekneyle açılalım dedik ama hava muhalefeti nedeniyle avı kısa kestik, zaten balıkta yapmadı çalkantı bazı arkadaşları kötü etkiledi. Abdullah kardeşimle akşamdan konuştuk sabah levrek için at çek yapmaya gidelim diye. tabi abdullah'ın takımlar tamam. benimkilerde geçen sene aldığımız bim malı ıvır zıvırlar yeni olan tek şey internetten gelen sahte rapala. sabah uyuya kalmıştık neyseki hevesimiz varken atladık arabaya avlağımıza vardık saat 7 gibiydi. bir iki saat başarısız denemeden sonra at çek yapan başka bir abimizin çay ikramından sonra avlağımızda çeşitli yerleri denerken hayatımın ilk levreği sahteye bindi. ne yapacağımı pekte bilmeden kıyıya aldım yakışıklıyı. pekte nazlanmadı açıkçası. neyse ben keyifle ilk levreğimin başında kedi gibi beklerken abdullah çıka geldi. O da benim yanı basımda atmaya başladı. daha sonra Abdullah ile sahteleri değiştik diğerleri arabada kalmıştı çünkü. 10 dakika geçmedi ki abdullah'ında sahtesine yakışıklı atladı. yalnız iki balıkta farklı takımlarda aynı sahteye bindi (Bu arada sahtede: STRIKE PRO JL-108F 9 cm- 010E) neyse biz havalardayız tabi ikimizda hayatımızın ilk levreğini tutmanın sevinciyle fotolar falan çektik sonra 10 15 dakika daha denedik şansımızı. başkada gelen giden olmayınca bu iki yakışıklı bize yeterde artar deyip evin yolunu tuttuk. birde amcanın bir yavruları tatlı suda yıkarken çıktı geldi illa ikisini bana satın diyor. amca hayatımızın ilk levreklerini tutmuşuz ne parası balıklar ölmeden arkadaşlara gösterelim diyoruz. yok illa satın bana diyor. zor kurtulduk adamın elinden. not: fotoğraf yüklemeyi pek beceremedim sanırım. bi dahakine artık daha güzellerini ekleriz.
tebrikler, bu iş kısmet işi diyorum ya gerçekten öyle. dün o bahsettiğin sahteyle de epeyce çalıştım ama balık alamadım. bu arada dün öğlen sonu deniz iyice kabardığında, ben kaşıkla kofana diye zorlatırken barınağa giriş yapan teknedeki balıkçılar siz miydiniz yoksa.
aynen öyle hocam. bizde sizi gördük hatta abdullah hocam bizde yarın atalım dedi sizi görünce sizle beraber kısmet olursa avlanmak, tecrübelerinizden faydalanmak isteriz çaylaklar olarak.
Tebrikler doğrusu.Harbi şeytanın bacağını kırmışsınız Vallaha bende çok imrendim şimdi.Hayatımın ilk levreğini bende tutmayı 4 gözle bekliyorum.İnşallah daha irisi benim olur RASTGELE
Tebrikler Emin ve Abdullah; ilkler bir başka güzel ve heycanlı..İflâh olmazdınız,artık hiç olmassınız.Daha irileri rast gelsin.
teşekür ederim devamı geldikçe paylaşırız inşallah. aynen virüs işledi iyice. akşam yeni sahtelerin siparişlerini verdik zaten. ilk fırsatta avlağımızdayızz.