Bu sabah saat 5.30 da çıktığım sabah suyu avından sonra eldeki balıklar bunlar. At-çek işine yeni başlamış birisi olarak , sanırım şanslı günümdeydim. Her ne kadar birçok rapala satın olmuş olsamda bu balıklar 30 luk kalitesiz misinaya bağlanmış 1 adet 5.5 cm 2 adet 3.5 cm fosforlu yeşil silikon balıklar ile yakandılar. Büyük balığın boyu 85 cm ve tamı tamına 4.850 gr reeling mrsparkle :hungry: Makina: shimano catana 4000rb kamış: river catch stick 2.70 20-40gr silikon raglou AV sonucu: 3 adet yaladerma(, 48cm, 44cm ve 86cm), 1 dıral, 1 levrek( balığa gittiğimiz birlikte gittiğimiz arkadaş tarafından yakalandı) By paylasan07 at 2011-10-23 By paylasan07 at 2011-10-23 85 cm kendisi By paylasan07 at 2011-10-23 By paylasan07 at 2011-10-23 By paylasan07 at 2011-10-23 By paylasan07 at 2011-10-23 By paylasan07 at 2011-10-23 By paylasan07 at 2011-10-23 By paylasan07 at 2011-10-23 By paylasan07 at 2011-10-23 By paylasan07 at 2011-10-23
Hayallerimde şimdilik böylebir balık sanırım coook uzun sürede hayallerimde kalıcak helall olsun abicim
Oy oy oy maşallah diyelim daha ne denir ki. Dün de at-çekten eli boş dönüp bunları görmek nasıl heveslendiriyor insanı. Avın daim kısmetin bol olsun abim.
dün ustanın bir tanesi nasıl bir takım yapmam gerektiğini anlattı. bu sabah avlanırken merada o usta ve başka ustalar da vardı ve hepsi izlerken sadece ben balık çektim. büyük balık beni 15 dakika uğraştırdı. hemde 3.5 cm lik silikonda takılı olan 4 numara ince bir iğneydi. Defalarca kıyıya kadar getirdim ama balık her hamle yaptığında 30-40 metre açığa fırlıyordu
7 aylık kızıma balık yedirmeye başladık. at çek olayına ağırlık vermemmin sebebi kızımın taze, doğal, güzel balıklar yemesi. dolayısıyla hem kızım hem eşim hem de kayınvalidem yedikleri için şimdilik pek sorun yok
Super av olmus tebrikler, Umarim Hep boyle baliklar avlarsin, ama keske arkadasin o levregi geri biraksaydi biraz ufak gibi geldi ... Daha fazla raporlarini bekliyoruz. tebriklerrrr.
Şahane av, ama levrek o balıkların şerefine denize salınıp doğaya hediye edilebilirmiş. Ufaklığa daha büyük levrekler yakışır Tekrar tebrik ederim.
Tebrikler bu güzel avın için, demekki her şeyi doğru yapmışın aynı yerde aynı şekilde devam, fotğraflarda çok sevindiğin belli oluyor,helal olsun kardeşim sen bu güzel sevinci haketmişin, sevgiler hoşçakal.
Arkadaşım seni canı gönülden tebrik ediyorum.Geçen hafta ben de 40cm lik bi palamut aldım kaleiçi limandan sabah saatleriydi inanırmısın hemen altımdaki kayalara 15-20kg lık devasa akyalar likkozlara öyle bir baskın yapıyolardıki ben bi taraftan atıp çekiyor diğer taraftan dua ediyodum allahım bu canavarlar benim incecik oltama gelmesin yoksa nevar neyok alır ögtürür diye senin oltana isavet eden balığın kalemi oldukça güzel.oltalarının dolu çıkması ümidi ile,