Merhabalar 15 gün önce 6 metrelik bir tek sahibi oldum ve balık avlanma hastalımı artık karadan değil tekneden yapmak için sabırsız lanıyorum ama ne nerden ve nasıl tutulur bilgim çok fazla değil onun için bilgilerinizi paylaşmanızı rica ediyorum teknem suadiyede bağlı nerlerde büyük balık avlıya bilirim teşekkürler.
merhabar hoşgeldiniz. herşe iyi güzel fakat şu balığı birde bulabılsek daha güzel olacak. suadiye. güzel avlaklara fazla uzak olmasada biraz yol gideceksınız. 1- Adalar Bölgesi 2-Tuzla 3-Sarayburnu civarı diyelim.
. Merhabalar. Öncelikle hayırlı uğurlu olsun. Nacizane fikrim şudur ki: Teknenin ve Motorun huyunu suyunu iyice öğrenmeden fazla açılmayınız. - Dalgayı nereden karşılayayım? - Solumda üzerime doğru gelen bir Şilep var ne yapayım? - Motor hava yaptı durdu,Eee şimdi ne olacak? - Aaaa IDO ya bak ne güzel geliyor. - Şurada motoru durdurup bi çapari yapayım, - Bu kürekte ne işe yarar. gibi soru ve merak cümlelerini iyice özümsemeniz gerekir. Aramızada hoş geldiniz. .
Aslında çok güzel balık bulucumda var baya kapsamlı ama acemilik işte büyük balık için yani palamut,kofana,lüfer,çinekop tarzı balıklar nezaman başlar. Buarada iyi dilekleriniz için ayrıca teşekkürler
Tekne konusunda ustayımdır o tarz bir sıkıntım yok sadece daha önce sürat teknesi kullanıcısıydım artık balıkçı teknesi tarzına döndüm ve iğkide öle yapmışım sadece balık tuta bileceğim yerler merak konum ve tekne balıkçılı nasıl olur pek bilmiyorum teşekkürler.