Acemi ye yardım lütfen,...

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında giyim16 tarafından paylaşıldı.

1. giyim16

giyim16 fezail ulukaya

Tüm sitenin degerli üyelerine selamlar,saygılar.

Ben bursa güzelyalıdayım,uzUn zamandır siteyi takip ediyorum ve sizlerin av raporlarınızla kendim yasamıs gibi keyif alıyorum.fakat bende özellikle mevsim balıklarından lüfer,çinekop(geçerli boya ulaşınça tabii) ve palamut avlamayı cok istiyorum.kıyıdan mudanya tarafında mantarlı takımla zargana yemiyle lüfer alındıgını duydum,yine site uyelerinden fatiy ben iki hafta önce güzelyalıda palamut almîstı.ben bu avlarda cok acemi biri olarak ve bu avları cok yapmak istiyorum......sizden ricam kiyıdan bu balıklaı avlayabilmem için mera yardımı ve malzeme yardımı.kıyıdan yemli takım ve sahte balık ve kaşık neler önerirsiniz,ayrıca bu takımlar icin hem makina misinamı hemde takımlarda kullanıcagım misina ve yardımcı malzeme önerileri.hem bu avlarda bilgisiz oldugumdan birde yanlışmalzemelerle iyice şansımı düsürmek istemiyorum.eger bursa guzelyali cevresinde avlanabilwcegim takimlar ve meralar konusunda yardimcı olabilirseniz cok minnettar olurum.herkeze saglıkli mutlu ve bol bereketli avlar dilerim.