Arkadaşlar Ben Araniza Bu Gün Katilan , Zaman Zaman Yardimlariniza Başvuracak, Oldukçada Acemi Balikçi Adayiyim. Tecrübelerinizden Yararlanip Kendimi Geliştirmek Isterim. Bu Doğrultuda Umarim Yardimci Olursunuz. şimdiden Herkese Teşekkürler , Bol Avlar Dilerim. Yaşar Koç Kadiköy/ Ist O Rh ( + )
Yaşar abi öncelikle aramıza hoşgeldin.Burada balıkçılık ile ilgili bilgilerin yanı sıra güzel bir ortam bulacağına eminim..
Aramıza hoş geldiniz. Site, balıkçılık konusunda oldukça kapsamlı arşive sahip. Aklımıza takılan veya öğrenmek istediğimiz konularda da bu işin üstadları bizlere yardımcı oluyorlar. Keyifli paylaşımlar dilerim..
Yaşar bey, Konuya mesaj yazmak için, sağ alt tarafta bulunan hızlı cevapla butonunu kullanmalısınız. Ünlem işaretine tıklayarak yazmış olduğunuz mesajlar, sadece yönetimdeki arkadaşlarımız tarafından görülmektedir. Keyifli paylaşımlar dilerim.
Abicim sıcak ortamımıza hoşgeldin... Emin ol ki balıkçılıkla ilgili aradığın her türlü şeyi burada bulacaksın... Sana şimdiden keyifli paylaşımlar...
yaşar abicim aramıza hoş geldin. umarım aradığın bilgileri ve dostlukları burada bulursun ki ben inanıyorum ki bulacaksın....