balıkavı.net sakinlerine selamlar. Ben Erkan34. Arkadaşlar ben daha acemi balıkçıyım bana balık tutma konularında yardımcı olabilirsiniz.Ne zaman hangi ekipmanları kullanmam lazım. İstanbul da yaşıyorum. Şimdiden herkese teşekkürler.
hoşgeldiniz ama mesajıızı formlar kısmını tıklayıp orada tanışma bölümüden yeni konu açarak yaparsanız dahada güzel olucak alttaki linke tıklarsanız oradan açabilirisiniz http://www.balikavi.net/forum/forumdisplay.php?f=27
.................ve kiyidanmi, teknedenmi avlaniyorsunuz, hedef baliginiz ne olacak? bu gibi taleplerinizide, forumdaki ana basliklardan konusuyla ilgilendiginiz olanina tiklayip, yeni konu acarak bildirirseniz herkesin talebinizi gormesini saglar ve daha fazla kisiye ulasma sansina sahip olursunuz. Hos geldiniz
doğru ama yakın seninkide az değil şimdi senin paylaşımlarına baktım çok eski üyesin bu form kurulurkenmi üye oldun?neden koptun ? ne kadarda bilgilisin esasında............ bence formdan uzaklığın gerçekten diğer amatörler için kayıp...