Değerli balık avı dostları, gaziantep'in Nizip ilçesinde amatör olarak haftasonları balığa çıkıyorum. bu bölge balık avı açısından çeşitliliği olmayan bir yer. yayın balığı için gittiğimiz birecik'teki kum ocakları var. bir türlü oltaya gelmiyorlar. yem olarak, solucan, tavuk parçası, ciğer, vs denedik. yayın hiç oralı değil. tenezzül bile etmiyor. yakın bölgede olta ile avlanabileceğimiz bir yer var mı bilen arkadaşların yardımını bekliyorum. herkese rast gele.
Aramıza hoş geldiniz.Keyifli paylaşımlar.Nizipte sitemiz üyesi Koray(yabancı) var.Mesajı okursa sana yardımcı olacaktır.Özelden de ulaşabilirsin.
Hoşgeldiniz ben hariç anne ve baba tarıfının hepsi Antepli hepsi Antepte doğdu bende Antepte doğdum ama Adanalıyım Hepşeride denilebilir çünkü oraya sürekli giderim hayatımının 10 da 1 i orda geçti ama biz merkezdeniz Tugay ve Şehitkamil den Karşıyaka yani iyi bilirim antebi.Hele baklavası
tavsiyeleriniz ve ilginiz için teşekkürler. hepsini dikkate alarak tekrar taarruza geçeceğim yayınlara