Acemi

Konu, 'Tatlı SU Balık Avcılığı' kısmında A LEE tarafından paylaşıldı.

1. A LEE

A LEE ALİ

Değerli balık avı dostları,
    gaziantep'in Nizip ilçesinde amatör olarak haftasonları balığa çıkıyorum. bu bölge balık avı açısından çeşitliliği olmayan bir yer. yayın balığı için gittiğimiz birecik'teki kum ocakları var. bir türlü oltaya gelmiyorlar. yem olarak, solucan, tavuk parçası, ciğer, vs denedik. yayın hiç oralı değil. tenezzül bile etmiyor. yakın bölgede olta ile avlanabileceğimiz bir yer var mı bilen arkadaşların yardımını bekliyorum. herkese rast gele.

2. mallaca

mallaca Halil Barış Şengül

Favori Kamış:
    Makinalı kamış olta,her türlü el oltası,rapala
    En İyi Avı:
    Kiloluk mırmır,Kiloluk iskorpit
    Aramıza hoş geldiniz.Keyifli paylaşımlar.Nizipte sitemiz üyesi Koray(yabancı) var.Mesajı okursa sana yardımcı olacaktır.Özelden de ulaşabilirsin.

3. Goldarrow

Goldarrow FATİH ALTINOK

Favori Kamış:
    EUROSTAR CARBON TOLEDO 3.90
    Favori Makine:
    zamanla daha iyisi olacak
    En İyi Avı:
    henüz yok (lüfer 600 gr)(sazan 1 kg)
    ustalar derki canlıkurbaga yada canlı suluk kullanın hareket eden yem affetmez.Sevgiyle kalın.

4. LapinCash

LapinCash

Hoşgeldiniz ben hariç anne ve baba tarıfının hepsi Antepli hepsi Antepte doğdu bende Antepte doğdum ama Adanalıyım :)
    Hepşeride denilebilir çünkü oraya sürekli giderim hayatımının 10 da 1 i orda geçti ama biz merkezdeniz Tugay ve Şehitkamil den Karşıyaka yani iyi bilirim antebi.Hele baklavası :)

5. akrepkral

akrepkral y.faruk özkan

canlı kurbağa ve danaburnu na asla geri çevirmez mutlaka dene bence

6. A LEE

A LEE ALİ

tavsiyeleriniz ve ilginiz için teşekkürler. hepsini dikkate alarak tekrar taarruza geçeceğim yayınlara