Merhabalar dün akşamüstü eve doğru giderken bir baktım ki at çek merasının yoluna girmişim. Allah Allah vardır bi hayır dedim. Başladım at-çek yapmaya ilk 20 dk ne vuruş ne takip deniz 11 numara köpük war dalga var. Hafiften hava kararmaya başladı bende içimden artık zaman geldi toplanmalısın diye düşünürken sahtemin sağ tarafında bi karartı aa bu levrek dedim ve balık bindi sahteye. Eeee banada kıyıya almak kaldı. Bu işi ii yaparım hani. 44 cm lik güzel bi levrek. Allah bereket versin. Kalan kısa zamanda kalamam bi daha cırladı ama havada kılıç gibi uçan zarganayı görünce Fatih hadi yeter artık aldın nasibini hadi eve dedim. Kalın sağlıcakla. makina: shimano zircos kamış: river 2,40 sahte: rower 98 Buda paşamız:
tebrikler kısa ve öz bir av olmuş bereketli bir güne denk gelmişsin burada deniz çarşafidk plaj full millet yüzüyor sabah suyuna ineceğim bakalım kısmetimizde varmı birşeyleridk
çok güldüm yaaaa dostum tebrik ederim , acemilik herkeste senin gibi olsa ne güzel olur demi... sen iyisimi bensiz git. benle gidince zarganayı bile bulamıyoruz
Teşekkür ederim. Sanırım attım acemiliği. Saol Orhan abi. Sanırım yakında lüfer yakalıyacağım Allah söyletti Orhan abime.. Saol abimm. Darısı başına. Teşekkürler. Rastgele. Teşekkür ederim. Yavaş yavaş ilerliyorum. Teşekkürler. Teşekkürler. Dimi ya bende öle diyorum. Senin varlığın yeter yaa saolasın sen gelde biz tutamayalım dostum. Teşekkür ederim. sizede kısmet olur inşallah. Teşekkürler. Amin cümlemize