herkese selamlar.temmuz ayında tayinim çıktığı için evi taşıyıp soluğu memlekette aldım.kayın bilader misafirlerim var onları balığa götürelim dedi.gideceğimiz gün için hazırlığa başladım 1kg.mısır alıp kaynattım oltaları elden geçirdim ve atladık arabalara barajın yolunu tuttuk,daha sonrada bizi bekleyen kayıkla uygun bi yere kampımızı kurduk.ben ekipten ayrılıp gözümü kestirdiğim biryere mısır taktığım oltaları bağladım sonrada yemleyip oltalarımı balıklarla baş başa bıraktım.yarım saat,1saat kadar sonra oltalarımı kontrol ettim oltanın birinde balık vardı1,5kg sazan oltayı tekrar yemleyip attım birazda suyu yemledim yaklaşık yarım saat sonra aynı oltada bu sefer 5,5-6 kg.lıkbi sazan onuda aldık diğerinin yanına iki tane makaralı oltam vardı onlarıda aynı yere taşıdım ama onlara yemlik balık taktım yarım saat geçti geçmedi bu sefer makaralıya gelmişti kuzu 6kg.sazan onu aldım ve akşam olduğu için kamp yerimize geldim bizimkilerde tık yoktu.gece uyuduk sabah okadar denemeler sonuçsuz kaldı geri dönme saati yaklaşıyordu bi kahvaltı yapalım dedik bizim misafirler makaralıları atmış suya üzerlerinede el kadar taş bırakmışlar kahvaltı sonrası balıkta kahvaltı yapmıştı ama oltayıda yemiş çünkü oltanın yerinde yeller esiyordu acemilik işte adam demekki hep limit altı çalışmış nerden bilsinki büyük balık oltayıda götürür.
nerede bizim burada öyle sazanlar.millet ufacık sazanları tavalık hamsi deyip poşete dolduruyor.senin sazanlarında maşallahı var.ALLAH bereket versin.afiyet olmuştur inşallah.