Aylardır at çek avımın sonunda semeresini aldım,Allah ın izniyle.bazı tecrübesizliklerimin neler olduğunu fark ettim. 12 cm kefal renkli sahte Okuma v system 2.70 kamış. Shimano 0,35 mm monoflament misina
hepsi bu kadarmı bir tek sahte ile levrek avı şansınız az olur.. 35mm misina çok kalın..şayet devamlı bulanık suda avlanıyorsanız normal..bunun dışında biryerlerde avlanıyorsanız 35mm kalın misina..atımıda iyi olmaz 35 lik misinanın..
iyi gunlerde kullaniniz kadir bey"in demek istedigi balik zokayi yuttumu siz daha neler alirsiniz neler
Peki makina. Birde en azından bir sahte daha alın. Sahteniz takılır felan avdan erken donmeyin. Umarım guzel ve zevkli avlar yaparsınız.
Abi sen gel birdahaki avında benimle irtibata geç.müsaitsem sana eşlik ederim.bendekileri görürsün seni buna göre yönlendiririm.nede olsa gadir abemin talebesiyim
bizim ki acemi şansı.ne demişler ,,40 gün daban eti ,1 gün av eti..sahtelerim var ama hep dükkancının satışını arttırmasına vesle olduk.ne alalım diye sordukça ,,şu en çok satan,şu en fazla tutan 15 e yakın sahtem var....ama kalın misina hakkında doğru söylüyorsunuz. şimdi yeni aldığım shimano ELF 3000 lik makina oğlum için aldığım vengece 2.10 10-40 gr atarlı kamış(bu acemilik geçince naski düşünüyorum 0,19 power pro ip misinam yolda.25 11.2013 de inşaallah elimize geçecek. seti hazırlıyor gün geçtikçe tecrübeleniyoruz.
bu site 3 ay süreli saklı tutuyor.. dosya seç butonuna tıkladıktan sonra..yükle ye tıklıyoruz..açılan sayfada 3 tane link kodu var..ortadaki linki kopyala yapıştır yapıyoruz... forumlar diye yazıyor..o kutucuğun içindeki linki alıyorsun ve buraya atıyorsun.. link: http://www.hizliresim.com/
Metin, 10 Numarasın; Nesli tükenen iyilerdensin. İnşallah bir fırsatını bulursm yolumu düşürüp geleceğim yanına