Acemiye Bi Yardim :(

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında MUHAMMED İNCEGÜL tarafından paylaşıldı.

1. MUHAMMED İNCEGÜL

MUHAMMED İNCEGÜL MUHAMMED BURHAN

Favori Kamış:
    LİNEA EFFE,SHİMANO
    Favori Makine:
    SHİMANO,OKUMA,DAM
    Selamun Aleykum Benim Bi Sorum Olacakti Sahte Için Nasil Bi Kamis Kullanmamiz Lazim O Sartlarda Degilde Baska Sekilde Kamis Kullanilsa Ne Olur

2. aykut34

aykut34 AYKUT

Favori Kamış:
    lineaeffe spider surf
    Favori Makine:
    okuma salina16000
    En İyi Avı:
    aynalı sazan
    canım kardeşim benim bildim ucu hassas bir kamış olmalıki sahteyi rahat oynatabilesin ama işi ögrenirsen hertürlü kamiş işini görecektir saygılar

3. levrekçi97

levrekçi97 Berk

4. cemil sarihan

cemil sarihan cemil sarihan

Selamlar,iyi bayramlar.Sahte malum olduğu üzere oldukça hafif bir malzemedir.Sahte balık atmak için kullanılacak kamış ise bu hafif malzemeyi uzağa atmaya yarayacak kadar hafif atarlı,mesela 10-30 yada 5-25 yada 10-40 vs vs,olmalı,ancak bunula birlikte hedeflenen balık büyük bir balık olduğu içinde ,mesela levrek lüfer baracuda vs vs ,bu balıkları kıyıya alamayı sağlayacak kadar güçlü bir kamış olmalıdır...Boy ise 1,80 ile 3,30 arasında değişebilir...Bir çok marka model vardır benim favorim
    http://www.avdeposu.com.tr/?urun-10690-OKUMA-SALINA-SEA-SPIN-KAMIS.html
    tüm bunların dışında surf tabir edilen kamışlarlada sahte balık atan , balık tutan vardır ancak bu işi çok zorlaştıran bir şekilde avlanmaktır.O yüzden spin balık avı için üretilmiş kamışlar kullanmak daha uzun süre ve iyi avlanabilmeyi sağlar...Rasgele....

5. MUHAMMED İNCEGÜL

MUHAMMED İNCEGÜL MUHAMMED BURHAN

Favori Kamış:
    LİNEA EFFE,SHİMANO
    Favori Makine:
    SHİMANO,OKUMA,DAM
    Arkadaslar Ben Simdi Oyle Bir Takim Ariyorumki At çek Yapabileyim Sahte Kullanabileyim Ayriyeten Istavritten Palamutakdr Av Yapayim Birde Az Agir Kursun Atayim Boyle Bi Makina Kamis Lazim Munkunmudur