Merhaba, Foruma yeni üye oldum, bir süredir takip etmekteyim. Genelde (25 yıldır) zıpkın ile avlanırım, yaz kış balık peşinde çeşitli meraları, zaman buldukça, evden izin aldıkça geziyorum. Avlamasını en sevdiğim balık ise Levrek , bu sevdadan hareketle spin oltacılığı hakkında birşeyler öğrenmek, bu balığa kıyıdan, ıslanmadan da ulaşabilmek adına, belki bir çoğumuzun yaptığı bir yanlış ile bir sürü - belki de amacın dışında - malzeme aldım. Kamışlarda hedefi tutturmama rağmen, makinelerde o kadar başarılı değildim sanırım. Elimdeki Kamış ve Makineler aşağıda, sizlerden ricam, spin avcılığına uygun, yormayacak kadar hafif ama bir o kadarda sağlam, iri bir balık geldiğinde beni yarı yolda bırakmayacak makine önerileriniz. Şimdiden herkese teşekkür ederim. Saygılarımla, Kamışlar ; Okuma V System Spin Kamış 300 cm 40-80 gr Camoran Bull Fighter Spinnrute 240 cm 10-40 gr Remixon Fantsy Kamış 180 cm 3-25 gr Makinalar ; Remixon weekend 30 R Remixon weekend 40 R Remixon Summer 5000 (2 ad.) Remixon Magnum 6000 Surf Lİneaeffe DG Surf 6000