slm arkadaşlar birşey sormak istiyorum balıkta acı duygusu yok diyorlar yani acıyı hissetmiyor diye duydum bu doğrumu bilgisi olan varsa bilgi verebilirmi.
Acı duygusu her balıkta aynı olmamakla beraber kesinlikle var. Suyun dışına bir balık alıp sakince yatana kadar bekleyin sonra herhangi birşey batırın bakalım ne tepki veriyor?
Birzcık dürtsem Yücel abi, balık acıyı hisseder ama acı bilinci olmadığı için acı olarak değilde tehtid olarak hisseder.Nası yani dediğini duyargibiyim.Şöyleki;o dokundurduğun çubuk parmak herneyse Onun düşmanıdır ve ondan uzaklaşmak için çırpınır.Sahte balık çekerken yüzen balığa arka arkaya üç kere yakalanıp kurtulup hala atlamaya çalışması bana bunu gösteriyor.Ama bi yerdede vicdanım tersini söylüyo çaktırma Arkadaşa balık acı ve hafıza konusunu gösterip bu konuyu kapatalım istersen yücel abi
Tecavüzün kaçınılmaz olduğu durumlar var abi napalım Bu sitede dolaşacaksam birileri trakonya vazifesi görecek illaki.Trakonya korkusuna balığamı gitmeyelim
Alışmamak lazım.Hayır anlamadığım kafasına vuruyosun trakonyanın hatta gözüne sokuyosun.Hala gelip çarpmaya çalışıyoya.O tuhaf
Şimdi kıyıdan 7 kilo levrek tutmam lazım.Yoksa gene adım acemiye çıkacak Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın
Pilavla alakalı olan bölümleri sormuştum Yemek arası çorba tatlı ve tekrar pilav olurya haniVe üstüde nası kırmızıdır