Herkese selam, Sitenin en yeni ve en deneyimsiz( avlanma konusunda ) üyelerindenim. İnanılmaz başarılı bir site ve inanılmaz dostluklar kurulmuş. Böyle bir paylaşım olduğunu bilmek çok güzel. Acıbadem - Üsküdar taraflarından yeni başlayacak biri ile bilgi ve tecrübesini paylaşmak isteyecek deneyimli arkadaşlar varsa seve seve öğrencilik ve avlanma partneri görevini yerine getirebilirim. Henüz hiçbir ekipmanım dahi yok ve ne almam gerektiği konusunda boğulmuş durumdayım. Tüm bunlarında dışında herkese merhaba ve herkese rastgele... Volkan
Volkan bey öncelikle forumumuza hoşgeldiniz. Umarım ilerleyen zamanlarda sizde forum içerisindeki aktifliğinize bağlı olarak güzel ve hoş sohbet arkadaşlıklar kuracaksınız. İstanbul içerisinde ve Üsküdar taraflarında avlanacaksanız ilk önce gerekli ekipmanlara sahip olmanız gerekmektedir, boğaz için güçlü bir surf kamış ve buna ek olarak güçlü sizi yormayacak ve yarı yolda bırakmayacak bir makinaya ihtiyacınız olacaktır... Bu tarz ekipmanlarla ilgili forumdaki konuları incelediğinizde kafanızda bazı şeyler şekillenir ve buna ek olarak sormak istediğiniz sorular olursa, konularla alakalı bilgi birikimi daha yüksek ustalar size yardımcı olacaklardır.. Ancak nacizane önerim acemiliğinizi atmanız için kamış+makine takımını tamamladıktan sonra ilk önce pendik- kadıköy arası sahil şeridinde sakin bölgelerde düzgün ve doğru atış egzersizleri yapın mutlaka, atış tekniğiniz yeterli derecede geliştikten sonra boğazda avlanmaya çıkın iyi forumlar.. :thumb:
kesinlikle katılıyorum moda fenerbahce yada kadıkoy menderek gıbı sakin olan yerlerde atıs denemeleri yapıp bogaza o sekilde cıkmanı tavsıye ederım bende kalabalıkla ugrasmak cok zor gercektende olsun ben zordan baslayım dersen sen bılırsın ama pek tavsıye etmem bu arada hosgeldiniz
Hoşgeldiniz Volkan Bey. Arkadaşların yazdıklarına bende katılıyorum.Boğazda atış yapmak için,gözlem,araştırma,alıştırma şart.Akıntının çok olduğu yerlerde,gözlemlerde bulunun.Nasıl atıyorlar,nasıl takım kullanıyorlar vs.Yolunuz Üsküdar'a düşerse beni görürseiniz direk yardım isteyebilirsiniz. Bol şanslar.
Volkan abi aramıza hoş geldiniz. forum içinde çok faydalı bilgiler mevcut. en kısa zamanda trofe konunuzu da burada görürüz ***.
Selam, Peki o zaman bu akşam Üsküdar tarafında olmayı planlayan var mı? İzlemeye ve gözlemlemeye gelmek isterim. Not: Özelden cevap veremiyorum ( yeni üyelik ) iletişim için mail yada telefon verebilirsiniz. Şimdiden tekrar teşekkürler
Hoşgeldin Volkan kardeşim, bana bayağı yakınsın. Bende Üsküdar bağlarbaşındayım. yukarıda yazılanlara ben de katılıyorum, biraz talim ve daha da önemlisi gözlem şart. Kullandığın kamış ve makine de elbette önemli. 3.5 - 4.20 özellikle de surf kamış, minimum 60 lık , maksimum 80 lik kafaya sahip makine her balık için uygundur. Bol ve bereketli avlar dilerim.
Arkadaşlar herkese tekrar selam. Dün akşam ilk avıma çıktım. Daha çok çekirge olarak tabi. Oktay arkadaşım sağolsun bana önayak oldu ve bana çok önemli ve güzel bilgiler verdi. Tekrar teşekkürler Oktay. Sayende bu işi öğreneceğim