Hisaronu korfezinde botla seyrediyoruz.Hisaronu Rodos cevresinde sahte yem ile ne avlanabilir,ornegin kilicbaligi ya da dolphinfish gelme olasiligi var mi?
çok açılma tehlikelidir ..botla kılıç balıgımı avlıyacaksın..?? şişme botla.. balık kılıcını saplamasın bota ?? sakat iş...
aman diyim.. balığın gelme olasılığı her zaman vardır ama senin kıyıya sağlam gelme olasılığın biraz düşük gibi geldi bana aman kardeşim şaka bir yana botla açılmak pek akıllıca değildir bence vazgeç..
çakıyla aslan avlanırda botla kılıç balığı avlanmazmı muvaffak bey şaka bi yanada banada biraz tehlikeli geldi botla bu tarz büyük avlara heveslenmek
Genç adam yaptığın iş 2 açıdan çok tehlikeli. 1- Botla açık denize çıkılmaz. 2- Yunan karasularına girilmez.
Galiba botu açıklamam gerekirdi bu bir sib değil RIB yani bofor 8'e kadar dayanıklı performans botu ve çıkış aldık bot ve yunan karasularıyla ilgili bir sorun olacağını düşünmüyorum.Bu bot açık deniz için tasarlanmış.Benim merak ettiğim hangi balığı nasıl tutabileceğim.
senin bot (şişme) ise trolling sitemleri için montaj imkanın yoktur.. en azından ortam rahat değildir..yani dipten derin sudan büyük balık için... bu sistem olmaz.. offshore avcılıgı çok daha geniş ve kapsamlı ekipman ister ... ama sen çıkrık makine ve kamışı kullanırım dersen ..bilemem.. denemek lazım kılıçta gelir..lambukada gelir..turnada.. yada jiğ sistemi, denersin ama yerlerini orda birilerinden ögrenmen lazım