degerli site sakinleri, bildiginiz uzere 2 yila yakindir elektrikli motor alma planlari yapmaktaydim, sadece sessiz kisa sureli aksam gezintileri amacli kullanilacakti.....sonunda bu hafta sali gunu stinger marka 54 lbs motorumu aldim vede 310 cm fiber tabanli botumda ilk deneme seyrimi yaptim. 3 tane 7-9 yaş arasi cocuk vede ben sitenin onunde ilk deneme seyrimizi yaptik. toplam yarim saat civari, kurek hizindan biraz daha hizli keyifli bir seyir yaptik. ancak yarim saatin sonunda motorun gostergesi daha 3 kademe aku var gorunnesine ragmen motor durdu.....birdahada calismadi sadece gaz verince pervane 1 cm kadar hareketlendi.....ertesi gun akuyu doldurdum ancak gene ne motor calisti, nede motorun aku gostergesi aydinlandi.....bu arada motordan ara ara hafif pas kokulu bir sivi inceden sizmakta.....sizinti motorun ust kismindanda iki defa oldu. servisle irtibata gectim vede bu pazartesi bizzat elden servise ulastirma amacindayim. evde tadilat oldugundan daha erken cikamiyorum. elektrikli motor kullanan arkadaslarin tecrubelerine gercekten bi hayli ihtiyacim olacak, simdiden yardimlariniz icin tesekkurler.....
merhaba, öncelikle geçmiş olsun. Eğer fatura tarihinden sonra 1 hafta geçmediyse ürünü direk geri iade alma zorunlulukları var. Bu 1 hafta konusunda yanılıyor olabilirim tüketici haklarını arayıp daha detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Bu arada kutusu ve kutu içeriği tam olmalı.
elektrikli motor hiç kullanmadım fakat, kablolama, elektriksel bağlantıları iyi yapmadıysanız, gevşeklik veya oksitlenme, iyi iletememe gibi bir durum varsa ark yaptırıp sistemi zorlayıp, kullanıcı hatasından dolayı yakmış olabilirsiniz(serviste kolay kolay anlaşılmaz). malum havalar çok sıcak, bir ihtimal sürücü devresi yanmış olabilir. dediğinize göre su sızıyorsa, motor imalat sırasında sızdırmazlık contalarından biri tam oturmadıysa yerine, çalışma esnasında içeri bir miktar su girdiyse motoru bozmuş olabilir. eğer sizin tarafınızda herşey doğru yapıldı ise ve motorda darbe vs. yoksa, kutusu ıvır zıvırı duruyorsa, değişim talep edin.
evet bir hafta iade suresinin bitmesine tam bir gun kala teslim edecem, iademi etsem guvenip yaptirsammi kararsizim.....zira urunu bilincli bir sekilde, secerek aldim. umarim tamirat yada yenisiyle degisim yaparak sorun hallolur. herkese yorumlari icin sonsuz tesekkurler, umarim sorun hallolduktan sonra seyir deneyimlerimide paylasmak nasip olur.
http://www.tuketicihaklari.org.tr/index.php?option=com_content&task=view&id=67 Tüketicilere Uyarılar ve Öneriler bölümünü ayrıca inceleyiniz.