Arkadaşlar sitemiz üyelerinden jq3800 Nickli Mithat Bey'in babası yarın sabah cerrahpaşa'da kalp ameliyatı olacak gerekli durumda BRH+ kan verebilecek bir gönüllü aranmaktadır çevresinde en az üç gündür ilaç ve alkol kullanmamış kan verebilecek arkadaş var ise acilen 0549 710 14 78 nolu telefona ulaşsınlar ulaşım sorun edilmesin.... arkadaşımızın babasına acil şifalar diliyorum.
Benim kan grubum uyuyor, seve seve kanda vermek isterim, son 6 gündür diş problemim yüzünden 1mg. antibiyotik alıyorum günde 2 kez, problem olur mu?
Arkadaşlar, 2000 yılında annem by-pass ameliyatı olduğunda farklı kan gruplarını da kabul etmişlerdi. Sanırım hastane kendi kan bankasından farklı grupla takas yapıyor. Bu uygulama kalktı mı?
Bunu benim ablamın ameleyatında da yaşamıştık, değişim yapıyorlar kendi ellerinde var ise , öyleydi 5-6 yıl evvel.
Eğer aynı gurup kan olursa mesela 4 ünite isterlerse değişik gurup olursa 6 ünite istiyorlar.Benden 4 ünite aldla sadece birini kullandılar,diğeri hastaneye kalı.Tabiki her ihtimale karşı fazla olursa bir zararı olmaz.Hastaya acil şifalar diliyorum.