acil makina yardımı

Konu, 'Makineler' kısmında odisyus tarafından paylaşıldı.

1. odisyus

odisyus umut

meraba arkadaşlar bu gün veya yarın 3 adet makina almam lazım 2 makina arasında kaldım birtürlü karar veremedim
    1. OKUMA EPIX PRO EPR-65 MAKİNE
    2.OKUMA POWER LINER PL 865 MAKINA
    her iki makinayıda sazan avında kullanacağı
    arkadaşlar acil olmasının sebebide 2gün içerisinde belli bi alış veriş yaptığım zaman yüklü bi para puan gelecek kartıma yardımlarınız için şimdeden teşekkürler

2. odisyus

odisyus umut

arkadaşlar bu makinalar hakkında bilgisi olan yokmu

3. OMMG

OMMG OKAN

Okuma alacaksan Cedros 65 veya Salina II 16000 al derdim ama tatlısu ve sazan dediğin için ve konuda yabancı olduğum için çok fazla yorum yapamıyorum.Yoksa yukarıdaki makinalar jigging te kullandığım fiyat performans açısından da düşünülürse canavar gibi makinalardır...

4. Gcan

Gcan Gürdal

Favori Kamış:
    Shimano Catana -Daiwa procaster
    Favori Makine:
    Shimano exage 4000rb-Daiwa Exceller baitcast
    Powerliner 865 i ben kullanıyorum, makine çift kalamalı özellikle beklemeli avlarda avantajlı tavsiye ederim.

5. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    SHIMANO Catana BX 240 Tele
    Favori Makine:
    SHIMANO BIOMASTER 5000 CFB
    Umut hemserim, İnternetten shimano 2010 veya 2011 katalogunu dijitalden indirerek BAITRUNNER serilerini inceleyebilirsin. Yada bulundugun yerde bu tur malzemeleri satan bayii varsa,buyuk ihtimalle ellerinde katalog vardır.Degerlendirmeni daha saglıklı ve bir kere yapmıs olursun. Hersey gonlunce olsun.

6. odisyus

odisyus umut

memet abim shimano fiyat bakımından bana ağır gelir ama bu dediğim makinalar fiyat bakımından bana uygun biri 120 tl diğeri 160 tl

7. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    SHIMANO Catana BX 240 Tele
    Favori Makine:
    SHIMANO BIOMASTER 5000 CFB
    SHİMANOLAR artık ulkemizde pahalı urunler olmaktan cıktı guzel kardesim. O eskiden di. Tek distiributor vardı ve ucuk fiyatlara satılıyordu.Simdi o eski tereyaglı donemler bitti. Gecen 15 gun once bir makina sordurdum İspanya'da, yaklasık 200 Tl. Aynı makinayı 160 tl.ye Bursa'dan aldım.Sizin 160 tl.dediginiz makinanın Shimano Baitrunner st 10000 ra veya st 6000 ra olanı 180 Tl civarında.4000 lik Exage 170, 6000 lik veya 10000 Exage 220 Tl.

8. barbunya

barbunya Faruk

Favori Kamış:
    lineaeffe s-flex 10 kilos surf
    Favori Makine:
    okuma epixpro epb
    En İyi Avı:
    Palamut 39cm
    epix pro kullanıyorum, gayet memnunum 65lik olması sörf için iyi 100 metre üzerine atabiliyorsunuz, 9+1 rulman çekeri çok kuvetli jiggingde kullanabilirsiniz, ön ve arka kalaması var beklemeli avlarda iyi performans, sazan avlamadığım için bilemiyorum ama tavsiye ediyorum:rolleyes:

9. odisyus

odisyus umut

yardımlarınızdan dolayı teşekkürler kendime bu makinayı almaya karar verdim
    OKUMA POWER LINER PL 865 MAKINA internet üzerden yaptığım araştırma sonucu birçok kişi bu makinayı tavsiye ediyor umarım pişman olmam