Arkadaşlar kamışın ucundaki en küçük halka çıktı peligom diye bir yapıştırıcı ile yapıştırdım tutmadı kamışın ucu ile yüzüğe giren ince Demir boru arası dar yapıştırıcı birbirine geçerken sıyrılıyor ne yapmam lazım Japon yapıştırıcısı olurmu
Aynen birader japon yapıştırıcısıyla yapışıyor o ama yanında dondurucu spreyi olan japonlardan al japonuda çok sürüp akıtma sürer sürmez spreyi sık dondur o kadar oldu bitti çok basit ben defalarca yaptım bunu çok kolay
Abi, silikon çubukları var züccaciyelerde 50 kuruşa satılıyor. Onu çakmakla 5 saniye kadar eritip uç yüzüğünün iç kısmına sürüp o şekilde takabilirsin. Oldukça sağlam oluyor, ben bunu uyguluyorum.
Sanırım Japon'la deneyeceğim Emrehan kardeşim ucundaki yüzüğün içi çok dar silikon çubuk içine Nasıl girecek sanırım çok ince olması lazım
502 aldım bir adet birazdan deneyeceğim sigara dumanı üfleyin gibi şeyler yazılmış bazı yerlerde yapıştırdıktan sonra hakikaten etkisi varmı bilemedim birde hafif boşluk kalıyor içeride yani yüzüğün borusu makışa geçtiğinde içinde rahat şekil dönüyor tuz dökün falan dediler japonun üzerine.