selamlar. elimde iki tane instant fisherman olta takımı var. bunlardan birinin misina saran makinası arıza yaptı. malum bu makinaların misina sarma yerleri biraz ilginç yapıda. istanbulda nerede yaptırabilirim? oltalara biraz yabancıyım. instant fisherman hakkında yok öyle kötü makine yok böyle kötü makine diye yorum istemiyorum malum bu makinayı beğenen yok gibi birşey. sadece tamir nerede yaptırılır onu acilen soruyorum teşekkürler.
hemde 1 değil 2 adet almışsınız, satış kanalları 2 sene garantiden bahsediyorlardı, yoksa ben mi yanılıyorum ?
Abicim kendi orjinal ingilizce sitesinde 10 Year Warranty 10 yıl garanti diyor. Siz televizyondan veya başka yerden aldıysanız Özgür abiminde dediği gibi 2 yıl gibi görmüştüm bende aldığın yeri ara bence abicim
tekneden atmak kolay olur taşıması vs kolay olur diyerek bir heves almıştım. bir alana bir bedava kampanyası vardı vakti zamanında güzel bir makina parası da vermiştik. hakikaten 2 sene garantisi olması gerekiyor. fakat aldığım yerin telefon numarasını unuttum. televizyonda reklamlarını görüp almıştım aynı takımı alan kişiler telefon numarası biliyorlarsa yazabilirlermi? forum halkına ve ilgilenenlere ayrıca teşekkür ediyorum
evet aynen dediğiniz gibi baitcasting makinalarla aynı sistemde. bir tuşa basıyorsunuz misina açılıyor vs aynen baitcastingdeki gibi. bir heves aldım daha kullanamadan bozuldu kesinlikle tavsiye etmiyorum. fakat tamirini de yapmak istiyorum.
valla aldığım yerin telefonunu hatırlamıyorum :/ bilen biri varsa yazabilirse sevinirim. televizyondaki koca koca balıkları çeken reklamlar vardı onlara aldanıp televziyon reklamında belirtilen numarayı aradım ve aldım
sabah 08:30 AKM hareket. (dizicilerin fix buluşma ve hareket mekanıydı eskiden, biz kapalım artık orayı) ışık-ses-kamera hazır ( bu arada geçmiş olsun sevgili Onur.)