ACİL YARDIM LAZIM....EYYY ABİLERİM :)

Konu, 'Motorlar' kısmında Dewilefe tarafından paylaşıldı.

1. Dewilefe

Dewilefe Uğur

Favori Kamış:
    Pelican Chalenger Surf 420
    Favori Makine:
    Okuma 6500
    En İyi Avı:
    Kofana
    TEKRARDAN HERKEZE SELAMLAR........

YAKLAŞIK 1 HAFTADIR İŞTEN GÜÇTEN ALI KOYDUM KENDİMİ...VE HAKİKATEN CANIM SIKILDI.....SİZLERE BİR ŞEY DANIŞMAK İSTİYORUM....AMA LÜTFEN BAŞKA MARKA ÖNERMEYİN cyr cyr cyr

YAMABİSİ 15 HP 4 ZAMANLI 3,400 TL

YUNUKA 15 HP 4 ZAMANLI 4.000 TL

BU ARADA TAKILACAK TEKNEDE ( KÜVET mrsparkle ) 4.50 220KG BOŞU
    ŞİMDİDEN TŞKLR...TAKIM ŞİLEYE GİDİCEK...İKİSİ ARASINDA KARAR VERMEDİM...ACIKCASI BU RAKAMLARA 2.ELDE BULAMADIM ( bu model ve kuvette yada garantili )

yamabisiye yamaha garantisinde diyolar.. oburkunu bilemıcem..siz nediyosunuz abiler...bu hafta bitirmem lazım..sezon acıldı şileye balık gezileri duzenlıcez..lutfen bana erken cvp verin...şimdiden yardımlarına teşkkür ederim

2. mufi

mufi Muvaffak İŞMEN

Favori Kamış:
    kıyı balıkçılıgı standart malzeme oltakamışı ve makine
    Favori Makine:
    Daiwa GS 9
    En İyi Avı:
    her av iyidir yeterki usule uygun olsun
    Kararsız Kasım vardı bir zamanlar...aynen senin gibi.. :D

bak şimdi ,
    daha en başından milleti bagladın :)

- Başka marka demeyin ' ile

kafana ik tane seçenek koydun .. ve sordun ..

acaba burada kaç kişi var ki bunların her ikisinide almış olsun ? denemiş olsun ? birinden birini tavsiye etsin ..

Bak bu yazdıgım moralini bozacak belki ama sen sen ol tercihini kendin yap...

zaferde - hezimette

senin olsun ..

(dogru oturalım dogru konuşalım ) :D

3. denizbilimci

denizbilimci Hasan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Extreme 4.40 ve Balzer Diabolo V, Cormoran Bullfighter 3.00 Spin
    Favori Makine:
    Shimano Titanos 5500 XSA ve Alivio 4000RB
    En İyi Avı:
    2,5 kg Torik
    Satıcıların bu tür oyunlarına aldanmayın. Yok yamahanın kopyasıymış, birebir klonuymuş, Yamaha garantisi altındaymış. Çin malı motorlardan uzak durmanızı tavsiye edeceğim.

4. Dewilefe

Dewilefe Uğur

Favori Kamış:
    Pelican Chalenger Surf 420
    Favori Makine:
    Okuma 6500
    En İyi Avı:
    Kofana
    ilk öncelikle alakanıza teşekkürler

hasan abi bu link senin için buldum ve kopyalıyorum....her yerde böle ibare var...YAMAHA garantisi altında diye...sence yalanmı ? ( CİDDİ ANLAMDA SORUYORUM...ÇÜNKÜ BENDE SENİN GİBİ HUYLANDIM..AMA HER YERDE GÖRÜNCE..ADAMLARLA KONUŞUNCA..YAMAHA SERVİSİNE GİDİNCE ONLARDA EVET DİYİNCE..NE BİLİYİM...O ZAMAN AKLIMA ŞEY GELDİ..GARANTİSİ VAR AMA PARÇA BOZULDUMU KULLANICI HATASI VAR DERLER DİYE DÜŞÜNÜORUM...AMA MOTORU AYNI OLDUGUNU SERVİS SÖLEDİ ABİ )

http://www.hazirolta.com/benzinli-motorlar_yamabisi-kat0-marka67.html

gelelim mufi abime :) alınmam abim neden alınayım..sizin tecrübelerinizle tabiki benimki bir olamaz....peki ne edeyim abi..de bana....napıyım..VALLA BİLLA dediğini ciddiye alıp iştişare yapıcam.......

Birde bişey sorucam abi..bugun bir tekne ile motor buldum..adam muhtardan sahiplik belgesi çıkar ( çok kolay, evraklarımı kaybettım demen yerterlı dedi) ve git şile limanına kaydını yaptır herşeyın resmi olsun dedi...nasıl olur abi böle birşey aslı astarı varmı...bu kadar kolaymı....tamam ben tekne ile moor benım dedim...adamda verdi belgeyi..gittimm bağlama kütüğü zart zurt tüm evrakları aldım...herşey resmimi olmuş olucak abi ?

5. adventurer

adventurer umut yetişken

En İyi Avı:
    iki torba midye:)
    motorlar aynı, birebir klon ama klondan klonada fark olmakta.....malzeme kaliteside önemli, Çin malı motorlarında kalitelileri, hatta orijinalinden daha kalitelisi olabilmekte.....en iyi malzeme parsunda hiç olmazsa ona yönel.....

ama sorunun tam cevabını istiyosan yunuka.....

6. volkan07

volkan07 Volkan

En İyi Avı:
    Doğaya iade ufaklıklar
    çin malı motorsikletle karada şehir dışına çıkmaya korkarım ben, çin malı deniz motoruyla denizde açılmak ürkütmüyormu hiç? :)

7. 33orfoz

33orfoz Mustafa

Favori Makine:
    Makina kullanmam , balık ile aramda misinadan başka bir şey istemem...
    En İyi Avı:
    Ceylan - 6,5 kg , 8 Tane Barracuda
    adam muhtardan sahiplik belgesi çıkar ( çok kolay, evraklarımı kaybettım demen yerterlı dedi) ve git şile limanına kaydını yaptır herşeyın resmi olsun dedi...

O olay kesinlikle bahsettiği gibi değil . Şile Liman Başkanlığını bir ara ve öğren derim .

8. osmanweb16

osmanweb16 Osman

Malesef şimdilik bu kadar kolay değil... 3-4 ay öncesine kadar bu kadar kolaydı ama şimdi değil. Aynı dertten benimde canım sıkkın. 4 mt 15 yıllık ahşap bir sandal aldım ama limana kaydını yaptıramıyorum.. Çünkü CE belgeli faturaları gerekliymiş.:) gülüyorum sadece bunlara.. Sahil köyündeki Sandalcı Salih ustanın ne CE belgesi olacak... Adam kendisi usta zaten.. Ama bu evrakları istiyorlar bilgin olsunnn..

9. enginköp

enginköp engin köprülü

Sahiplik belgesi ile kayıt 28.02.12 de sona erdi tarihi yanlış hatırlamıyor isem... şuan gittiğinizde Osman Bey'in dediği gibi fatura ve ce belgesi istiyorlar...