ACİL YARDIM LAZIM..EYYY ABİLERİM

Konu, 'Tekne Donanımı ve Bakımı' kısmında Dewilefe tarafından paylaşıldı.

1. Dewilefe

Dewilefe Uğur

Favori Kamış:
    Pelican Chalenger Surf 420
    Favori Makine:
    Okuma 6500
    En İyi Avı:
    Kofana
    ACİL YARDIM LAZIM....EYYY ABİLERİM :)
    TEKRARDAN HERKEZE SELAMLAR........

YAKLAŞIK 1 HAFTADIR İŞTEN GÜÇTEN ALI KOYDUM KENDİMİ...VE HAKİKATEN CANIM SIKILDI.....SİZLERE BİR ŞEY DANIŞMAK İSTİYORUM....AMA LÜTFEN BAŞKA MARKA ÖNERMEYİN

YAMABİSİ 15 HP 4 ZAMANLI 3,400 TL

YUNUKA 15 HP 4 ZAMANLI 4.000 TL

BU ARADA TAKILACAK TEKNEDE ( KÜVET ) 4.50 220KG BOŞU
    ŞİMDİDEN TŞKLR...TAKIM ŞİLEYE GİDİCEK...İKİSİ ARASINDA KARAR VERMEDİM...ACIKCASI BU RAKAMLARA 2.ELDE BULAMADIM ( bu model ve kuvette yada garantili )

yamabisiye yamaha garantisinde diyolar.. oburkunu bilemıcem..siz nediyosunuz abiler...bu hafta bitirmem lazım..sezon acıldı şileye balık gezileri duzenlıcez..lutfen bana erken cvp verin...şimdiden yardımlarına teşkkür ederim

2. adventurer

adventurer umut yetişken

En İyi Avı:
    iki torba midye:)
    iki motorda klon motor ama yamabisi sanırım galatamarin in kendine fason yaptırdığı bir marka çinde.....henüz çok fazla bilgim yok bu makina hakkında ama galatamarin in gene çinde fason yaptırdığı sea master botların rezilliği ortada, bunu kendimde bizzat yaşadım.....(bu botlarında yanında powered by yamaha) yazıyor.....devamında bu motorun her türlü bakım onarım vs. için halata marinle muhatap olmak zorunda kalmakta cabası.....
    yunukada kapalı kutu onla ilgilide çok fazla bilgiye ulaşmak çok mümkün değil, sonuç olarak bu iki markada kumar.....ama en azından yunuka biraz daha uzun zamandır yerleşik bu ülkede vede gene en azından kendi başına bir marka.....

başka marka önermeyin dediğin için kesinlikle (aman diyim parsunu yada hiç olmazsa hideayı tercih et) demeyeceğim :)