Değerli dostlarım merhaba. Bir tanıdığım bu yakınlarda Almanya düsseldorf a gidecek. Kendisinden Shimano ULTEGRA 5500 XT-B alımasını istedim. Ancak o da,bende dusseldorf ta bu modeli satan yer varmı bilmiyoruz. Bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz. Şimdiden teşekkür ediyorum. Sevgilerimle....
Shimano satan herhangibir bayie gidip istediğiniz modeli sipariş verin.Almanya içinde bayilere istenilen sparişler en geç 3 gün içinde ulaşıyor
Askari Angelsport Bahnhofstr. 41 40764 Langenfeld (Rheinland) düsseldorfa cok yakin bir yer ben kendi takimlarimi oradan almistim internetten fiyatlarida inceleyebilirsin
Sevgili Serdar , Yazini gec gördüm . Bilgi ve satinalma konusunda henüz bir ilerleme olup olmadiginida bilmiyorum . Ayrica bir sakincasi yoksa , 4500 e göre , Neden XS-B 5500 ün üzerinde durdugunuda aciklayabilirmisin ? Misina kapasitesi mi ilgini ceken ? Ayni makinenin XT-B sini görüp deneme firsatin oldumu ? Her ikisininde satilan yerleri konusunda yardimci olabilirim .Askari benimde üyesi oldugum bir magaza ve 1550 M2 ! Ayrica , gerek Düsseldorf'ta gerekse Köln ' deki Fisherman's Partner magazalarinada götürebilirim . Cumartesi gününe (05.04) yerini saatini bildirebilirsen hem sana ulasmam hemde daha fazla görmen ve denemen acisindan iyi olur ! Sevgiler ,