acil yeniçiftlik çorlu kıyı avı yardım lütfen

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında koray.84 tarafından paylaşıldı.

1. koray.84

koray.84 Koray

Favori Kamış:
    Albastar Leo 3282 3.5 mt.
    Favori Makine:
    Albastar Gama 60
    merhaba arkadaşlar. ben yeni bir üyeyim ve böyle bir foruma üye olduğum için çok mutluyum çünkü ortam çok sıcak ve içten. ayrıca çok amatör bir balıkçıyım :) hatta ilk defa bugün yeniçiftlik'e kıyıdan balık avına gideceğiz bir arkadaşla ama o benden de amatör :) ve biz yeniçiftlik'te nerede balık tutabileceğimizi bilmiyoruz. lütfen, yeniçiftlik'i bilen arkadaşlar varsa bize hangi bölgeye gitmemizi söyleyebilirler mi? palamut, çipura, levrek ya da çinekop avlamak istiyorum. ayrıca sizin tavsiye edebileceğiniz lezzetli balık türü varsa yeniçiftlik'te onun için de tavsiyeler verebilir misiniz?

acil yardım edin lütfen çünkü birkaç saat içinde çıkmayı düşünüyoruz...

2. 56561

56561 Yücel

Favori Kamış:
    Daiwa Sensor Red Surf 4.00, Daiwa Procaster Samfish 2.10
    Favori Makine:
    Shimano Catana 4000FA, Ryobi Ecuisma 8000vi
    En İyi Avı:
    10.5 kg rus kefali, 5.250 Levrek, 1573gr kofana
    Tam yer olarak ben de çok iyi bilmesem de mırmır ve levrek zamanı olduğundan elinizde sağlam yem var ise ve hava da yatık değilse şansınız akşam 18:00 den sonra avlanmanız kaydıyla oldukça yüksek olacaktır. Şöyle kıyıdan 50 metre bir atış fazlasıyla işinizi görür. Bulabilirseniz yem olarak boru kurdu, sülünez, oralarda kobra tabir edilen fosforlu bir kurt türü iyi iş yapar. 4 numaradan ufak iğne kullanmayın zira büyük balık gelirse ufak iğneyle kaçırma ihtimaliniz yüksek. Şansınız bol olsun, iyi haberlerinizi bekliyoruz.

3. koray.84

koray.84 Koray

Favori Kamış:
    Albastar Leo 3282 3.5 mt.
    Favori Makine:
    Albastar Gama 60
    tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. az önce 17:30'da ayrıldık yeniçiftlikten fakat hiç balık tutamadık, keşke biraz daha bekleseydik :) zaten 10 kişiye yakın insan vardı ama sadece bir kişide iki tane güzel mırmır gördüm, bir de 15 civarında küçük zargana yakalamıştı biri. başka da bişey yoktu, hava çok sıcaktı, ondan balık yoktu sanırım. ama hafta sonunda tekrar gideceğiz. acemilikti bugünki :) ama sanırım yem büyük sorun, çünkü orada yem bulamadık. ayrıca yatık hava ne demek? serin ve kapalı hava mı oluyor?