http://www.balikmarketim.com/228-422-d-a-m-power-range-telesurf-4-20-m ustalar kamış bu.üstten ilk bölüm kapanmak bilmiyor.bir türlü kapatamadım.az daha zorlasam kamış kırılacak.sizce bir yönte mi var mı.sıkışmadan dolayı kapanmıyor
Ek yerine biraz wd-40 falan sık..Yada biraz normal yemeklik yağ dök parçayı kapatmayı değilde sağa sola çevirmeyi dene,sonra düzelir zaten.
Tavsiye bana yapılmış gibi düşündüm ve ne yapmam gerektiğini çıkaramadım. Biraz daha detay verseniz Ozan kardeşim.
dünya para verip aldğım kamışımda benimde başıma geldi ve kapatamayınca teleskobik kamışlardan soğudum sonra saygı değer bir forum üyesinin tansiyesiyle kaymaz eldivenle kapatmayı dene demesiyle teleskobik kamışlarla olan soğukluğum geçti eldivenleri taktıktan sonra var gücünle kapatmak için hem bastır hem çevir sakın yağ veya ısıtma tarzında bir yaklaşımda bulunmayın,bu faydadan çok zarar yapar kmışın yapısını bile bozabilirsin.arama motorlarına nitril eldiven dersen hangi eldivenden bahsattiğim daha iyi anlarsılır
hasan zaman zaman benmimde başıma geliyor, kamışı çok sık kullanmıyorsan hava değişikliği nedeniyle sıkıştığı gibi kalıyor, eski ortamına geri döndüğünde tekrardan daha kolay bir şekilde sıkışıklık giderilecektir. yanlız cevirerek kapatmaya çalış, kolay gelsin
ustad bu durumda ne ısıtma ne yag suyla temaslar ve su kenarlarındakı nem olayından dolayı olmakda arada ev yada arabada 1 gun bekledımı bıraz daha rahat kapanıyor