Arkadaşlar bu gece arkadaşımı balığa götürcem çok hevesli merakı kaybolmasın istiyorum.Balık tutabileceğimiz boğaz ın her iki yakasındaki tavsiyelerinizi bekliyorum.Akşam maçtan sonra çıkcaz hadi tavsiyerinizi bekliyorum..
iyi aksamlar arkadasım avrupa yakasında asagı yukarı her yeri her gün haberini alıyorum su an tek balık alabileegin yer eminönü gün içinde ara ara alıyolar su an baska yerde ablık yok he alınan balık yemli takım çinekop geneli arada sarıkanatta var
Ben Bugün Saat 13:00 - 16:50 Arasinda üsküdarda Idim Maalesef çok Küçük Kraçalardan Başka Birşey Yoktu. Istavritlerde Yemli Atip Uzun Beklersen Geliyordu. Eminönü Için Sanirim Izmarit Ve Kefal Iş Yapabilir Ama Yinede Bilene Sormak Lazim çünkü Gece Gidiyorsunuz Pardon Bilenin Cevap Yazmasi Lazim Demek Daha Doğru Sen Sormuşsun Zaten:d
galata ve civarında karidesle izmarit ve iri istavrit kesin tutarsın.klasık takımla . yemlide ise eğer akıntı haliçe doğru ise yani galatada su temizse çinekop ve sarı tutma şansın yüksek... sana ve arkadaşına keyifli avlar dilerim...
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim.malesef sağlık problemi nedeniyle gidemedik yinede ilginize teşekkür ederim...