Acilllll Bu Akşam Istanbulda Gidilecek Avlak Yeri....

Konu, 'Bölgeler' kısmında OPTİK1907 tarafından paylaşıldı.

1. OPTİK1907

OPTİK1907 GÖKHAN

Favori Kamış:
    LİNEAEFFE SURF +OKUMA
    En İyi Avı:
    DAHA EN İYİ AVIM OLMADIİİİ
    :) Arkadaşlar bu gece arkadaşımı balığa götürcem çok hevesli merakı kaybolmasın istiyorum.Balık tutabileceğimiz boğaz ın her iki yakasındaki tavsiyelerinizi bekliyorum.Akşam maçtan sonra çıkcaz hadi tavsiyerinizi bekliyorum..:) :)

2. saruhantaha

saruhantaha vedat

Favori Kamış:
    shimano nexave bx te surf 4.20
    Favori Makine:
    shimano alivio 10000xta
    iyi aksamlar

arkadasım avrupa yakasında asagı yukarı her yeri her gün haberini alıyorum su an tek balık alabileegin yer eminönü gün içinde ara ara alıyolar su an baska yerde ablık yok he alınan balık yemli takım çinekop geneli arada sarıkanatta var

3. serkanbey78

serkanbey78 serkan

Favori Kamış:
    3 adet olta (üzerindeki terimleri çözemedim)
    En İyi Avı:
    13 cm istavrit
    Ben Bugün Saat 13:00 - 16:50 Arasinda üsküdarda Idim Maalesef çok Küçük Kraçalardan Başka Birşey Yoktu. Istavritlerde Yemli Atip Uzun Beklersen Geliyordu. Eminönü Için Sanirim Izmarit Ve Kefal Iş Yapabilir Ama Yinede Bilene Sormak Lazim çünkü Gece Gidiyorsunuz :) Pardon Bilenin Cevap Yazmasi Lazim Demek Daha Doğru Sen Sormuşsun Zaten:d

4. hasanaki_09

hasanaki_09 HASAN ALİ

Favori Kamış:
    balık el oltası ile tutulur
    galata ve civarında karidesle izmarit ve iri istavrit kesin tutarsın.klasık takımla . yemlide ise eğer akıntı haliçe doğru ise yani galatada su temizse çinekop ve sarı tutma şansın yüksek... sana ve arkadaşına keyifli avlar dilerim...:)

5. OPTİK1907

OPTİK1907 GÖKHAN

Favori Kamış:
    LİNEAEFFE SURF +OKUMA
    En İyi Avı:
    DAHA EN İYİ AVIM OLMADIİİİ
    arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim.malesef sağlık problemi nedeniyle gidemedik yinede ilginize teşekkür ederim...