Dün yazmıştım artık iflah olmam diye,bugün Kadir Abi nin tavsiyeleri ile saatimi erken kurdum,pek sevmem kendilerini(çalar saat) zavallı uyandırsa da uyandırmasa da suçlu Dün 4:15 sularında olan depremden dolayı balık yapmaz diye bir önyargı var içimde ama dayanamayıp epinefrinimi alıp avlağa gidiyorum,saat 6:10 hava karanlık olduğu için top ve slikon var,denizde poyraz,hava buz gibi,sular çekik.. Normalde iyi görmeyen gözlerim karanlıkta hiç görmüyor ve düğümden midir,ya da başka bir şey top silikonla birlikte denizi boyluyor Sonra elimde olan tek sahtemi rapala düğümü ile bağlamaya çalışıyorum lakin parmakalarım uyuştuğu için çok zorlanıyorum,aklımdan sıcak kahve,soba ve medeniyet geçiyor... Bir süre ellerimi nefesimle ısıtıp saatin biraz ilerlemesini bekliyorum ve yerimi alıp başlıyorum at çek yapmaya,ama istediğim yere bir türlü düşmüyor sahtem uzağa atamıyorum,bir atışım çok iyi gidiyor ve birden ağırlık... tasmalıyorum kalama çok açık ayarını yapamamışım çok zor alıyorum orta boy bir levrek Karaya çıkıp kaldırıma bırakıyorum,sonra balığın heyecanından yine bildiğim her şeyi unutuyorum,çok vasat atışlar...Bir ara çok uzağa tam noktasına düşüyor sahtem bu sefer kalama çok az açık,adrenelin tavan yapıyor,gözüm kararıyor,titreyerek bunu da diğerinin yanına bırakıyorum,bu gelen biraz daha büyük.. İkincisinin etkisi daha büyük bir etki yaratıyor her şeyi unutuyorum,başarısız atışlar bir türlü uzağa atamıyorum sonra dönüyorum balıkları bari çantama koyayım diye,balıklardan biri yok idk En son aldığımı sırt çantama koyuyorum fermauranı çekiyorum,ulen Bora diyorum at çekin Mr.Bean isin cyrr Hava aydınlanmaya başladı atışlar düzeliyor,her atışımda takip,küçük anaforlar oluşuyor sahtemin arkasında ama alamıyorum derken üçüncü balık bu epey güçlü çok direniyor,misinam kayaya takılıyor, ben suya düşüyorum,ama ne misina kopuyor ne balık kaçıyor,levro karada hemen çantaya Artık rahatlama başladı o sırada şunu anlıyorum ki hayvancağızlar aç hem de o kadar aç ki.... önümde yüzlerce kilo levrek var,bir açlık oyunu oynuyoruz bana iki tane düşüyor,Allah a şükürler olsun bu durumda iki tane aldım,herkese daha iyileri nasip olsun,at çeki bırakıyorum dünyayla bağantım kalmıyor boş boş denize bakıyorum hala şoktayım,herkese yardımları için teşekkürler Balıklar 1.2 ve 1.3 kg gelmişlerdir
Harika bir filmden esinlenmiş ilginç bir başlık altında fiilmini ve hatta kitabını aratmayacak tatta bir anlatım ile yazılmış çok keyifli bir rapor :thumb:
Tebrikler, aslında durumunuz çok ilginç. Yeni başladınız ve sanırım su üstü kandırıcıyla başarılı bir av yaptınız. Ardından ertesi gün yine gidiyorsunuz istediğiniz noktaya nadir olarak düşürüşlerinizde 2 levreği kandırmayı başarıyorsunuz. Ben raporu okurken sonra da uyanmışım cümlesi bekledim ama yaşananlar gerçekmiş Önünüzdeki yüzlerce kilo levrekten bahsetmişsiniz. Belki farkında değilsiniz ama sanırım sürü levreğine denk gelmişsiniz. Benim avlandığım yöreler de de senede 2 gün denk gelirler avcılar ve orada olanlar levrek yakalar, hatta kimileri çift haneli rakamlara ulaşırlar tasvip etmesemde. Düşündüğüm şekilse çok uzun sürmez o sürünün bölgeden ayrılması. Zevkini çıkarmaya bakın, tadında avlarla. Niceleri rastgelsin.
Tebrikler hocam.. balıkları herzaman böyle bol bulamazsın keyfini çıkar derim bir kaç etkili sahte alıp imkan buldukça deneyin, ufakları geri iade etmeyi unutmayın.. rastgele..
Büyük ihtimalle çırpınarak tekrar denize gitti,balıklara arkam dönüktü,ya da kayaların arasına inşallah denize ulaşmıştıridk
Sağ olun,teşekkürler 20 max 30 cm dalan su üstü olmayan bildiğiniz,karanlıkta kullanabileceğim sahteler var mı acaba ?