acoset big surf 8000 ACİL YARDIM.

Konu, 'Makineler' kısmında lombardo tarafından paylaşıldı.

1. lombardo

lombardo TOLGA

arkadaşlar babam İstanbula tedavi için peryodik olarak gider. son gidişinde kendisine daiwa gs 9 veya bg 90 veya armada pro 8000 sipariş ettim. fakat satıcılarla çeşitli nedenlerden dolayı anlaşamamış ve bana mitchell avocet big surf 8000 diye bir makina almış. bu makina ile ilgili yorumlarınızı alabilirmiyim. daha henüz makineyi görmedim. armada pro 8000 veya bg 90 ile karşılaştırırmısınız. hala makineyi değiştirme imkanım var.

Makine denizde büyük balık için kullanılacak.

2. Cevat Ergin

Cevat Ergin Cevat ERGİN

Denizde kullanmak için tercih ettiğiniz daiwa bg ve gs serileri doğru tercih , bu makineler hem kuvvetlidir hemde tekneden oltacılık yapmak için uygundur derin makaraları fazla misina aldığı için.Lakin surf tipi makineler bildiğiniz üzere kıyıdan uzak atış yapmak üzere dizayn edilmişlerdir tekneden kullanmak için uygun değildir.Tabiiki kullanılmaz diye bir kaidede yok :)

3. hakan59

hakan59 hakan

Favori Kamış:
    Balzer-Dam kamis-makina
    En İyi Avı:
    Turna 85cm
    Son düzenleme: 29 Mart 2008
  4. Selamlar.Öncelikle size alınan makine Avoket big surf 8000 olmalı.Çünkü yazdığınız isimde makineyi Nette bulamadım. Bir resim ekledim sanırım sizdeki makine olmalı.

Sizin istediğiniz bg90 ve gs9 daiwa lar kendini ispatlamış ve Büyük balıklar için üretilmiş güçlü makinelerdir.Ancak bu iki makine tam olarak Surf makine değildirler.Çünkü makine yapısı olarak makaraları dar fakat derindir.Sizin aldığınız makine surf makinedir.Ve bence daiwa kadar olmasada oldukça güzel makinedir.

5. 56561

56561 Yücel

Favori Kamış:
    Daiwa Sensor Red Surf 4.00, Daiwa Procaster Samfish 2.10
    Favori Makine:
    Shimano Catana 4000FA, Ryobi Ecuisma 8000vi
    En İyi Avı:
    10.5 kg rus kefali, 5.250 Levrek, 1573gr kofana
    Bu makinayı bizzat elime almış birisi olarak söylüyorum aşırı büyük ve hantal bir makine

6. lombardo

lombardo TOLGA

yanlış yazmışım

Moderatör arkadaşlardan rica etsem bu konunun başlığında yer alan "acoset" kelimesini "avocet" kelimesi ile değiştirebilirlermi.